Omzorg Personenalarmering

Personenalarmering

Wilt u als zoon of dochter direct een bericht ontvangen als er iets met uw ouder gebeurt? Wilt u met een zeker gevoel de deur achter u dicht trekken als u gaat? Ook op momenten dat er geen zorg aanwezig is, biedt Omzorg ondersteuning door inzet van personenalarmering.

Een gerust gevoel met personenalarmering

Veiligheid is een van de belangrijkste voorwaarden om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Omzorg biedt daarom naast het organiseren van zorg ook personenalarmering. Dit geeft u als mantelzorger een gerust gevoel op de momenten dat er niemand aanwezig is om te hulp te staan. Uw ouder of dierbare kan op een knop drukken als er wat aan de hand is. Daarmee kan hulp worden ingeroepen. Personenalarmering is verkrijgbaar in twee varianten;

Personenalamering thuis – veilig wonen door moderne personenalarmering die om de hals of pols gedragen wordt. Dag en nacht bent u aangesloten op een professionele zorgcentrale. Gebeurt er iets? Dan schakelt de zorgcentrale hulp in. U kiest zelf of dit uw kinderen, vrienden of buren zijn. Zo staat er dag en nacht iemand voor u klaar.

Personenalarmering onderweg – met een gerust gevoel op pad door een mobiel alarmapparaatje dat u overal mee naartoe kunt nemen. Met één druk op de knop kunt u in geval van nood hulp inschakelen. Er gaat direct een signaal naar uw contactpersonen of de alarmcentrale. Er wordt een spreek-luisterverbinding tot stand gebracht waardoor u elkaar kunt horen en met elkaar kunt spreken.

Abonnement personenalarmering

De personenalarmering sluit u gemakkelijk af in de vorm van een abonnement. U krijgt het alarmapparaat in bruikleen en bent dag en nacht aangesloten op een professionele zorgcentrale. Ook kunt u rekenen op beheer op afstand en een storingsdienst voor directe opvolging bij storing, ook in het weekend.
In geval van het personenalarmering onderweg abonnement is dit ook inclusief het gebruik van het mobiel alarm, GSM-netwerk, GPS, mobiele app en de servicedesk. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Personenalarmering als graadmeter

Personenalarmering is een laagdrempelige methode om te beginnen met de inzet van hulp van buitenaf. Als mantelzorger wordt u op de hoogte gebracht wanneer er iets met uw dierbare gebeurd. Zo krijgt u inzicht in de frequentie van het aantal hulpmomenten. Wordt dit steeds hoger? Dan kunt u naast personenalarmering ook zorg via Omzorg aanvragen. Hiermee zorgen we dat er op regelmatige basis een zorgverlener aanwezig is, op een vast afgesproken dag en tijd. U gebruikt de personenalarmering dan óók als graadmeter voor het welzijn van uw dierbare.

Installatie en tarieven personenalarmering

U maakt gebruik van personenalarmering voor een vast bedrag vanaf € 23,50 per maand. De apparatuur wordt per post verzonden. Binnen deze personenalarmering kosten is onbeperkt gebruik inbegrepen. Een ervaren installateur zorgt voor de installatie en persoonlijke uitleg. Hiervoor gelden eenmalige installatiekosten van € 85,95.

Een veilig sleutelkluisje

Ontvangt uw naaste al zorg en zijn er meerdere mantelzorgers betrokken? Dan kan een sleutelkluisje uitkomst bieden om gemakkelijk toegang te geven aan de woning. Omzorg biedt naast personenalarmering ook een inbraakwerend sleutelkluisje aan. Voor een vast laag bedrag van € 4,95 per maand kunt u zorgverleners en mantelzorgers toegang geven tot de woning. Het kluisje is ‘Sold Secure Bronze’ gecertificeerd en voldoet aan Europese voorschriften; een veilige keuze. Met een cijfercode kan de zorgverlener of familie het sleutelkluisje openen. Hierdoor hoeft u niet zelf naar de deur te lopen om open te doen.
Wij regelen alles voor u; van installatie bij uw voordeur tot het onderhoud van uw sleutelkluis. Een ervaren installateur monteert de sleutelkluis volgens de officiële veiligheidsvoorschriften en geeft u een duidelijke uitleg over het gebruik ervan. Hiervoor gelden eenmalige installatiekosten van € 85,95.

Combinatie installatiekorting

Laat u zowel de personenalarmering als het sleutelkluisje door een monteur installeren? Dan krijgt u combinatie installatiekorting. Voor de gelijktijdige installatie betaalt u eenmalig € 123,-.

Personenalarmering aanvragen of sleutelkluisje aanvragen

Wilt u personenalarmering aanvragen of een sleutelkluisje aanvragen? Neem dan via onderstaande informatie aanvragen knop contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij kunnen dan gelijk al uw eventuele vragen beantwoorden.

Hoe nu verder?

Wilt u ons nog wat beter leren kennen, bijvoorbeeld hoe wij de zorg organiseren en wat u kunt verwachten?

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?