Tarieven

Omzorg organiseert warme particuliere thuiszorg. In de meeste gevallen kunt u zorg gedeeltelijk of volledig betalen vanuit uw persoonsgebonden budget (PGB). Via onze dienstverlening haalt u het meest uit uw PGB dankzij scherpe tarieven en gediplomeerde zorgverleners.

Wij organiseren uw zorg persoonlijk, vertrouwd en bijzonder efficiënt. Dit doen we door het samenstellen van een team zelfstandige zorgverleners. Wilt u de kosten voor particuliere thuiszorg in uw persoonlijke situatie weten? Klik dan op de groene knop en wij adviseren u graag.

Informatie aanvragen         Lees verder

Scherpe tarieven

Omzorg hanteert een klantgerichte werkwijze die ons in staat stelt zeer efficiënt te werken. Hierdoor zijn onze tarieven altijd scherp. De kosten van particuliere thuiszorg via Omzorg zijn afhankelijk van het aantal uren dat u de inzet van zorgverleners nodig heeft en het niveau van de benodigde deskundigheid.

PGB vergoeding

Om onze dienstverlening vergoed te krijgen heeft u toestemming van de overheid nodig. Dit wordt geregeld in een zorgindicatie. Op basis van de hoeveelheid zorg die u nodig heeft krijgt u in de indicatie een budget toegekend. Dit is het persoonsgebonden budget, of kortweg PGB. Omzorg kan zowel de indicatie als de verplichte toetsing daarvan door het CIZ voor u verzorgen.

Wilt u meer weten over PGB aanvragen en de hulp die Omzorg daarbij biedt? Lees alles op onze hulp bij PGB aanvragen pagina.

Samenwerken voor lage zorgkosten

De inzet van zorg via Omzorg buiten uw PGB wordt door uzelf betaald. Deze kosten zijn in bepaalde gevallen fiscaal aftrekbaar. Doordat wij onze bijdrage altijd samen met u vastleggen in een zorgplan, weet u vooraf waar u aan toe bent. Samen houden we de kosten laag.

Meer weten over de kosten van particuliere zorg via Omzorg?

Omzorg heeft hart voor de particuliere thuiszorg. Het is onze overtuiging dat lage zorgkosten een voornaam onderdeel van de kwaliteit vormen. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over uw eigen situatie? Neem contact met ons op of vraag informatie aan via onderstaande knoppen.

Beoordeling door klanten: 8.1​/10 ­ 20​ beoordelingen