Tarieven

Omzorg organiseert persoonlijke particuliere thuiszorg. Dat betekent dat wij geen zorg in natura bieden maar onze cliënten helpen die de zorg gedeeltelijk of volledig betalen vanuit een persoonsgebonden budget (PGB). En met onze dienstverlening haalt u het meeste uit het PGB.

Wij organiseren uw zorg bijzonder efficiënt. We maken de zaken niet nodeloos ingewikkeld, zijn betrokken en luisteren naar de wensen van uw naaste. En met een groot bestand van aangesloten zorgverleners zijn de mogelijkheden groot. Wilt u de kosten voor particuliere zorg in de persoonlijke situatie van uw naaste weten? Klik dan op de groene knop. Wij denken graag met u mee zodat we u een vrijblijvend en passend advies kunnen geven.

Financiering particuliere zorg

Particuliere thuiszorg kan op verschillende manieren gefinancierd worden. De meest gebruikte financieringsbron is het persoonsgebonden budget. Wanneer u beschikt over een persoonsgebonden budget (PGB) dan kunt u de zorg hiermee geheel of gedeeltelijk betalen. Als er sprake is van een gedeelte van de kosten dat niet wordt vergoed via een PGB, is dit gedeelte, mits boven een bepaald drempelbedrag, in veel gevallen fiscaal aftrekbaar voor de Inkomstenbelasting. Dit kan via de aftrekpost “fiscale gezinshulp”(onder zorgkosten).

Meer weten over de kosten van particuliere zorg via Omzorg?

Omzorg heeft hart voor particuliere thuiszorg. Het is onze overtuiging dat het luisteren naar de wensen over frequentie en duur van een zorgmoment, een voornaam onderdeel van de kwaliteit van dienstverlening vormen. Want zo helpen wij uw naaste op de manier die hij of zij prettig vindt. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over uw eigen situatie? Neem contact met ons op of vraag via onderstaande knop naar de mogelijkheden voor uw situatie en de daarbij horende kosten.

Benieuwd naar de verhalen achter Omzorg?

Regelmatig verschijnt er een ervaringsverhaal waarin een zorgverlener of cliënt meer vertelt. Lees en krijg een beeld van wie er bij Omzorg betrokken zijn en hoe de zorg invulling krijgt!