Tarieven

Omzorg organiseert warme particuliere thuiszorg. In de meeste gevallen kunt u zorg gedeeltelijk of volledig betalen vanuit een persoonsgebonden budget (PGB). Met onze dienstverlening haalt u het meest uit het PGB dankzij scherpe tarieven en gediplomeerde zorgverleners.

Wij organiseren uw zorg persoonlijk, vertrouwd en bijzonder efficiënt. Dit doen we door het samenstellen van een team zelfstandige zorgverleners. Wilt u de kosten voor particuliere thuiszorg in uw persoonlijke situatie weten? Klik dan op de groene knop en u krijgt van ons gratis en vrijblijvend advies.

Scherpe tarieven particuliere thuiszorg

Omzorg hanteert een klantgerichte werkwijze die ons in staat stelt zeer efficiënt te werken. Hierdoor zijn onze tarieven altijd scherp. Het werkt heel eenvoudig. U sluit een abonnement af waarvoor wij de zorg organiseren. Al vanaf €19,00 per maand kunt u gebruik maken van onze diensten. Voor de zorgverlening gelden aparte tarieven. Deze zijn afhankelijk van het aantal uren dat u nodig heeft en het niveau van de benodigde deskundigheid. Al vanaf €17,29 per uur kunnen wij u helpen met de inzet van een ervaren zorgverlener. Onderstaande uurtarieven zijn een indicatie. Wij maken graag voor u een berekening van de tarieven voor uw persoonlijke situatie.

PGB vergoeding

Om de zorgverlening vergoed te krijgen heeft u toestemming van de overheid nodig. Dit wordt geregeld in een zorgindicatie. Als u kiest voor een persoonsgebonden budget (PGB), wordt er op basis van de indicatie een budget op jaarbasis toegekend. Dit PGB kunt u ontvangen vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), Zorgverzekeringswet (ZVW) of Wet Langdurige Zorg (WLZ). Vervolgens kunt u met dit budget zorg inkopen via Omzorg.

Zorg ontvangen zonder indicatie

Ook wanneer u niet in het bezit bent van een indicatie is zorg thuis via Omzorg een mogelijkheid. In dit geval betaalt u de kosten uit eigen middelen. Zo nodig helpen wij u met het verkrijgen van een indicatie.

Meer weten over de kosten van particuliere zorg via Omzorg?

Omzorg heeft hart voor particuliere thuiszorg. Het is onze overtuiging dat het luisteren naar uw wensen aangaande frequentie en duur van een zorgmoment, een voornaam onderdeel van de kwaliteit van dienstverlening vormen. Want zo helpen wij u op de manier die u prettig vindt. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over uw eigen situatie? Neem contact met ons op of vraag via onderstaande knop naar een berekening van uw zorgtarieven.