Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

Gezelschap en begeleiding

Extra en liefdevolle aandacht voor uw naaste

Als mantelzorger speelt u een belangrijke rol in het netwerk van uw naaste. Een rol waar steeds meer van verwacht wordt en dus een taak die veel van uw tijd kan vragen. Terwijl er ook tijd nodig is om ‘gewoon’ bij uw naaste te zijn, bijvoorbeeld als zoon of dochter. Omzorg helpt u door samen te werken aan goede mantelzorg. Door inzet van gezelschap en begeleiding wordt u als mantelzorger ontlast terwijl uw naaste toch de persoonlijke aandacht ontvangt die u hem of haar toewenst. Invulling van deze vorm van dienstverlening is geheel naar wens. Wij werken in aangesloten blokken van minimaal vijf uur. Voorbeelden zijn het maken van een uitstapje, een wandeling of het koken van een maaltijd, voorlezen, zingen of het begeleiden naar een afspraak. Wij luisteren graag naar uw wensen en voorkeuren en houden hier rekening mee bij het zoeken naar een vaste zorgverlener. Hierdoor zal de aanwezigheid van uw zorgverlener al gauw als prettig en vertrouwd voelen.

Lees meer over:

Omzorg gezelschap dienst ouderen gezelschap houden

Gezelschap

Een moment voor persoonlijke aandacht in de vorm van bijvoorbeeld een uitstapje of wandeling.

Lees meer
Omzorg begeleiding en ondersteuning

Begeleiding & ondersteuning

Praktische en laagdrempelige hulp die u helpt om grip te krijgen op uw dagelijkse leven.

Lees meer
Omzorg biedt ondersteuning aan mantelzorgers door te helpen met het opstellen van een zorgplan. We dragen bij aan goede mantelzorg en stabiele zorgsituaties.

Mantelzorg-ondersteuning

Omzorg helpt de mantelzorger met het creëren van overzicht en het opstellen van een zorgplan.

Lees meer

Deel met ons uw situatie

Wilt u ons nog wat beter leren kennen, bijvoorbeeld hoe wij de zorg organiseren en wat u kunt verwachten? Of wilt u met ons uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken? Kom vrijblijvend met ons in contact.

Bij onze zorgverleners zit het hart op de juiste plaats