12-uurs zorg

Bij Omzorg begrijpen we dat niet iedereen behoefte heeft aan 24-uurs zorg. Veel van onze cliënten geven juist de voorkeur aan 12-uurs zorg. Een vorm van zorg waarbij de persoonlijke verzorging aan het begin en het einde van de dag kan worden meegenomen.  Met 12-uurs zorg kunnen wij u een op maat gesneden oplossing aanbieden die helemaal aansluit op uw wensen. Of het u nu juist gaat om zorg in de nacht of extra lange ondersteuning overdag, onze ervaren zorgverleners staan voor u klaar.

Informatie aanvragen

12-uurs zorg aan huis – overdag

Wilt u graag 12-uurs zorg overdag? Met onze 12-uurs zorg ontvangt u persoonlijke verzorging die aanvangt aan het begin van de dag. Maar onze zorgverleners gaan verder en bieden naast verzorging  ook ondersteuning bij dagelijkse activiteiten, gezelschap en structuur. Of het nu gaat om een ontspannende wandeling, het ontvangen van bezoek, een spelletje spelen, samen boodschappen doen of koken – bij Omzorg passen we onze zorg aan uw wensen en ritme aan.

12-uurs zorg in de nacht – nachtelijke geruststelling en veiligheid

In de nacht zorgen onze zorgverleners voor geruststelling en veiligheid, zodat uw partner, vader of moeder een goede nachtrust heeft. Onze zorgverleners staan paraat tijdens waak- of slaapnachten, afhankelijk van uw behoeften. Bij 12-uurs zorg  vallen het begin en einde van de dag binnen een zorgdienst, dit betekent dat de persoonlijke verzorging (wassen, aankleden etc) ook geboden kan worden.

Maatwerk van Omzorg

Omzorg staat bekend om haar maatwerk. Voor 12-uurs zorg, net als voor 24-uurs zorg hoeft u deze vorm van zorg niet alle dagen van de week af te nemen. Wilt u meer weten over hoe wij de beste mogelijk zorg voor u regelen?

Bekijk onze werkwijze

Mantelzorgers en 12 uurs zorg: Samen bieden we de beste zorg

Het zorgen voor een geliefde kan uitdagend zijn, vooral wanneer het een fulltime verantwoordelijkheid is. Of u nu zorgt voor uw partner, kind of ouder, het inschakelen van een professionele zorgverlener kan ontzettend waardevol zijn en u als mantelzorger veel rust en comfort bieden.

Veel van onze cliënten kiezen ervoor om een gedeelte van de zorg zelf te blijven bieden in samenwerking met een zorgverlener. Samen met de mantelzorger(s) kunnen wij de client die graag thuis wil blijven wonen, optimale zorg bieden met 12-uurs zorg aan huis.

Neemt u vooral contact met ons op om de voor u gewenst vorm met ons te bespreken/uw wensen en behoeften met ons te bespreken. Wij streven ernaar om zorg op maat te bieden, afgestemd op uw unieke behoeften.

Voor meer informatie – Bel 085-0160238