Beoordelingen

Op deze pagina leest u wat klanten over ons zeggen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Dat kan via ons beoordelingssysteem.

Beoordeling: 9,3
Op basis van: 115 beoordelingen
Aanbeveling: 99% beveelt Omzorg aan

Bart    Omzorg beoordelingen 5 sterren

Beoordeling: 10
Ervaring met: 24-uurs zorg
Ervaring: Waar we bij reguliere thuiszorgorganisaties het antwoord kregen, dat zorginzet op korte termijn niet was in te plannen, bleek dat bij Omzorg wel mogelijk. Zij zijn in staat heel snel en soepel in te spelen op onze vraag voor 24-uurszorg in een gezin, waar zich zeer onverwachts een dringende hulpvraag voor deed.
Aanbeveling: ja

Joost    Omzorg beoordelingen 5 sterren

Beoordeling: 8
Ervaring met: Begeleiding en ondersteuning
Ervaring: Goede planning. Iemand snel vinden lukte goed, vooral dat verdient een compliment. De zorg zelf was prima en gelukkig maar kort noodzakelijk.
Aanbeveling: ja

Dorothea    Omzorg beoordelingen 5 sterren

Beoordeling: 10
Ervaring met: 24-uurs zorg
Ervaring: Omzorg is een organisatie die alles goed regelt, qua roosters, zijn goed bereikbaar en altijd oplossend bezig. Alle medewerkers en zorgverleners zijn zeer betrokken. Gewoon een top team!
Aanbeveling: ja

Els    Omzorg beoordelingen 5 sterren

Beoordeling: 10
Ervaring met: nachtzorg
Ervaring: Mijn moeder is liefdevol, met veel respect voor haar wensen, verzorgd. Het was bijzonder om zulke mensen mee te maken, die er werkelijk alles aan hebben gedaan om de laatste weken van mijn moeder ‘s nachts tot rustgevende nachten te maken. Het was fijn te weten dat mijn moeder zo goed werd geholpen, Heel hartelijk bedankt!
Aanbeveling: ja

Frans   Omzorg beoordelingen 5 sterren

Beoordeling: 9
Ervaring met: Verpleging en verzorging
Ervaring: Nadat we snel zorg nodig hadden voor mijn vader, bleek Omzorg snel te schakelen en regelde een aantal fijne en professionele zorgverleners. Het contact met Omzorg was warm, betrokken en goed.
Aanbeveling: ja

Gabriëlla    Omzorg beoordelingen 5 sterren

Beoordeling: 10
Ervaring met: 24-uurs zorg
Ervaring: Omzorg heeft ons geweldig geholpen toen wij in een crisis situatie zijn beland met onze ouders. In afwachting op een plaats in een zorginstelling hadden zij 24/7 zorg nodig. Met de fantastische hulp van omzorg is het gelukt om deze moeilijke periode door te komen. Nogmaals onze hartelijke dank!
Aanbeveling: ja

Sietske uit Woerden    Omzorg beoordelingen 5 sterren

Beoordeling: 10
Ervaring met: 24-uurs zorg
Ervaring: Deze mensen hebben erg hun best gedaan om ons uit de nood te helpen. De mevrouw die zij stuurden om onze moeder gedurende 7 nachten van zorg te voorzien, deed dat zeer bekwaam en met veel liefde voor haar medemens. Alle lof!
Aanbeveling: ja

H.M uit Geldermalsen     Omzorg beoordelingen 5 sterren

Beoordeling: 9,7
Ervaring met: 24-uurs zorg
Ervaring: Wat zijn wij uit de ‘brand’ geholpen door Omzorg! Binnen 48 uur hadden zij mensen geregeld. Wat heerlijk als je dan als kinderen het volledig los kan gaan laten!
Vooral ‘onze Anna’…zij was onmisbaar bij het sterven van onze moeder, en de verzorging van vader daarna; wat hadden we zonder haar enorme kennis én haar lieve aandacht gemoeten..
Zij ziet haar werk als passie, dat maakt het verschil, in haar zorg voor anderen.

Hartelijk bedankt voor alle mooie momenten!
Aanbeveling: ja

 

Mark uit Amsterdam    Omzorg beoordelingen 5 sterren

Beoordeling: 7,7
Ervaring met: 24-uurs zorg
Ervaring: Zeker positief. Zoals in elk team verschillen de kwaliteiten per individu. Ook bij jullie. Een van deze belangrijke kwaliteiten duid ik als ‘bereidwilligheid’. Bij 24u-zorg is het m.i. ongewenst om niet ook soms bij te springen bij niet perse zorg gelieerde zaken. Hier niet bereid toe te zijn wekt wrevel. Gelukkig gold dit maar voor enkelen.
Aanbeveling: ja

Jorien uit Driebergen     Omzorg beoordelingen 5 sterren

Beoordeling: 7,4
Ervaring met: Verzorging & verpleging
Ervaring: Een opmerking over de zorgkwaliteit van de zzp’ers: deze is nogal verschillend. De meesten van hen werken heel betrokken en deskundig, voor een enkele is het al gauw goed, is mijn indruk. Bij deze vraag heeft mijn man, om wie het tenslotte gaat, ook zijn oordeel gegeven.
Aanbeveling: ja

k uit Ede    Omzorg beoordelingen 5 sterren

Beoordeling: 8,1
Ervaring met: 24-uurs zorg
Ervaring: Omzorg zorgt dat er altijd zorg is, ook als mensen onverwacht uitvallen. De meeste verzorgers zijn uitstekend. Heel soms is er een misser, maar dan zorgen ze altijd voor een ander.
Aanbeveling: ja

Wilt u ook  zorg ontvangen voor u zelf of uw dierbaren?