Onze belofte

Dit maken we graag voor u waar

Voorrang voor uw wensen. Altijd een vertrouwd gezicht over de vloer. Vaste dagen en tijden. Eén aanspreekpunt waar u altijd terecht kunt. Het zijn enkele van de vaste waarden van Omzorg. En dan is de belangrijkste nog niet eens genoemd: altijd de meeste zorg voor uw PGB-indicatie.

Verlies van zelfstandigheid is nooit prettig. Zeker niet wanneer er ook nog praktische uitdagingen om de hoek komen kijken. Want hoe organiseert u een nieuw evenwicht? Juist daarom ondersteunt Omzorg ‘gewoon thuis’, precies zoals dat voor u prettig is. We lichten onze belofte graag aan u toe:

Uw wensen, onze zorg
Goede zorg begint voor ons met luisteren, meedenken en helder communiceren. Zodat niet alleen de kwaliteit van de zorg een verschil maakt, maar ook de manier waarop u deze ontvangt. Wij gaan voor zorg zoals u het wilt: persoonlijk, toegankelijk en begrijpelijk.

Vaste mensen, vaste tijden
Wie thuis zorg en ondersteuning ontvangt, kan dat als zeer ingrijpend ervaren. Daarom stellen wij uw eigen team van zorgverleners samen. U leert hen kennen als de mensen die er voor u zijn. Uiteraard helpen zij u op vaste tijden. Zodat wat eerst nieuw en onwennig is, al snel vertrouwd wordt.

We doen het samen
Omzorg ondersteunt dikwijls ouderen of chronisch hulpbehoevenden die ook vanuit hun eigen omgeving zorg, warmte en liefde ontvangen. Wij maken het mogelijk om dit eigen netwerk te laten meedraaien in het zorgrooster, om zo de zorg gecontinueerd en (financiëel) verantwoord te houden.

Ook alles rondom de zorg
Wij heten niet voor niets Omzorg. Naast de zorg zelf ondersteunen wij u ook bij alle vraagstukken rondom de zorg. Denk aan het contact met instanties, het verzorgen van de administratie en het aanvragen van een indicatie of hulpmiddelen. U heeft een persoonlijk aanspreekpunt waar u altijd terecht kunt.

De meeste zorg voor uw PGB
En dus dat ene belangrijke pluspunt: bij Omzorg krijgt u de meeste zorg voor uw PGB. Doordat wij de administratie centraal verzorgen, kunnen onze zelfstandige medewerkers zich volledig op de zorg concentreren. Want persoonlijke zorg en ondersteuning is pas echt prettig wanneer het ook betaalbaar is.

Ontdek meer zorg
De zorg waar u behoefte aan heeft, zoals u er behoefte aan heeft, met de ondersteuning die u wenst. Dat is de persoonlijke daadkracht van Omzorg. Wij helpen u graag, gewoon thuis. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag of wij u bellen.

 

Laat ons deze belofte waarmaken voor u
Beoordeling door klanten: 8.5/10 ­ 53 beoordelingen