Omzorg biedt laagdrempelige en praktische hulp in de vorm van psychische ondersteuning en administratieve hulp.

Begeleiding & ondersteuning

Begeleiding en ondersteuning van Omzorg is laagdrempelige en praktische hulp om grip te krijgen of behouden over uw dagelijkse leven. Onze bijdrage kan zich richten op volwassenen, jongere gezinsleden of beide.

Informatie aanvragen         Lees verder

Grip op het dagelijkse leven

Het is in sommige situaties niet altijd eenvoudig om grip op het dagelijks leven te houden. Uw verantwoordelijkheden voor de opvoeding van de kinderen, financiële verplichtingen en sociale afspraken kunnen soms teveel worden.

Begeleiding van Omzorg

Omzorg biedt structuur, praktische adviezen en waar nodig psychische ondersteuning over een langere periode. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • In vroege stadia van dementie bieden wij dagstructurering, verheldering en verduidelijking.
  • Bij lichamelijke of geestelijke beperkingen helpen wij bijvoorbeeld bij het opstarten van de dag en geven we aanwijzingen bij alledaagse dingen.
  • In geval van sociaal isolement gaan we er op uit. We drinken samen een kopje koffie op het terras en zorgen voor ontmoetingen om uw sociale leven op gang te helpen.

Dit is slechts een greep uit de begeleiding die we bieden. Heeft u behoefte aan begeleiding van Omzorg? Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak.

Ervaren zorgverleners

Onze ervaren en invoelende professionals weten hoe ze op prettige wijze samen met u zaken weer op de rails kunnen krijgen. Wij zorgen ervoor dat uw zorgverleners qua karakter bij u passen zodat u altijd kunt rekenen op een prettige samenwerking.