Onze werkwijze

In 5 stappen de ondersteuning die u wenst

Onze werkwijze helpt u grip te houden op de situatie. Geen nodeloos ingewikkelde procedures, wel in 5 eenvoudige stappen naar zorg en ondersteuning die volledig is afgestemd op uw wensen en voorkeuren.

 • In een persoonlijke ontmoeting met Omzorg bij u thuis kunt u uw wensen en voorkeuren naar voren brengen.

  1. We maken met u kennis

  De juiste zorg en ondersteuning begint bij elkaar goed kennen. Daarom willen we u graag persoonlijk ontmoeten voor we voor u aan de slag gaan. Hiervoor bezoeken we u thuis. Tijdens de kennismaking brengen we uw situatie en uw wensen en voorkeuren zo compleet mogelijk in kaart.
 • 2. We organiseren de zorg

  We stellen een zorgplan op, verzorgen administratieve handelingen als dat nodig is én we stellen een voorstel voor een rooster op. Ook uw omgeving heeft - indien u dat wenst - toegang tot dit rooster, zodat altijd duidelijk is wat er gebeurt. Eventueel kunnen mantelzorgsters en vrijwilligers zichzelf inplannen.
 • Op basis van uw voorkeuren formeert Omzorg een zorgteam van gediplomeerde professionals. Het team is klein, dus u heeft altijd een bekende over de vloer.

  3. We stellen het zorgteam aan u voor

  Hulp door Omzorg is altijd persoonlijk. Op basis van uw voorkeuren formeren wij een klein vast team van gediplomeerde professionals. U heeft dus altijd een vertrouwd gezicht over de vloer. Wij doen ons best de juiste zorgverleners te selecteren en kijken daarom naar locatie, ervaring én persoonlijkheid.
 • 4. We starten de zorg

  Als u akkoord bent met uw persoonlijke zorgteam, dan kunnen we starten. Dit betekent dat we er voor u zijn op de momenten die u heeft aangegeven, op vaste dagen en vaste tijden, zodat u nooit onnodig hoeft te wachten. Bij vragen kunt u dag en nacht terecht bij uw persoonlijke aanspreekpunt. Op onze beurt vragen wij u regelmatig hoe het gaat. Ook onderhouden wij zoveel mogelijk contact met uw omgeving.
 • 5. We ondersteunen u doorlopend

  Ook rondom de zorg en ondersteuning die Omzorg biedt is er vaak nog genoeg te doen. Wij helpen u daar graag bij. Denk aan de afhandeling van uw administratie, het verzorgen van uw PGB-verantwoording of het aanvragen van hulpmiddelen. Wat uw vraag ook is, wij staan voor u klaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag.
 • Gewoon thuis

  Zo draagt Omzorg met persoonlijke zorg en ondersteuning bij aan een prettige en zelfstandige thuissituatie. Op elk moment van de dag, volledig naar uw wensen en behoeften. Wat kunnen wij voor u betekenen? Belt u ons gerust voor een kennismaking. Of vraag ons u te bellen.
Start met een kennismaking