Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

Particuliere zorg

Informatie aanvragen

Wil uw vader of moeder heel graag thuis blijven wonen, ook als er zorg nodig is? Het is mogelijk. Omzorg regelt zorg zoals u dat wenst.

Thuis blijven wonen met particuliere zorg

Heeft een van uw ouders zorg nodig, bijvoorbeeld in geval van dementie? Dan staat u wellicht voor een lastige keuze. Wordt het opname in een verpleeghuis? Of regelt u zorg thuis? Uw vader of moeder wil het liefste thuis blijven wonen. U kunt opname in een verpleeghuis voorkomen. Met particuliere zorg via Omzorg kunnen uw ouders thuis blijven wonen in de vertrouwde omgeving.

Wat is particuliere zorg?

Particuliere zorg betekent zorg die aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Of het nu gaat om dag-, nacht- of 24-uurs zorg, u behoudt eigen regie. Uw naaste wordt verzorgd en u ontzorgd. Omzorg zoekt ervaren zorgverleners die bij uw vader of moeder passen en liefdevolle aandacht kunnen geven. Op de met u afgesproken dagen en tijden.

Particuliere zorg via Omzorg

  • Particuliere zorg op maat
  • Samenwerking met mantelzorgers
  • Ervaren zorgverleners
  • Kleinschalig en persoonlijk
  • 99% beveelt ons aan / 9,3

 

“Dankzij de voortreffelijke service van Omzorg kon ik mijn oude dementerende moeder met een gerust hart aan de liefdevolle zorgverleners toevertrouwen. Niet alleen ik blij maar mijn moeder ook want zij voelde zich prettig en veilig bij deze zorgverleners. Het contact met kantoor was ook uiterst prettig en ook vrij snel heel vertrouwd. Dus ik kan niets anders dan Omzorg aanbevelen”. – dochter van een cliënt

Is particuliere zorg passend voor uw naaste?

Past particuliere thuiszorg beter bij uw vader of moeder dan opname in een verpleeghuis? Houdt u graag zelf de regie? Regel dan nu particuliere zorg via Omzorg. Vertel ons uw verhaal, we nemen graag de tijd om naar u te luisteren tijdens een persoonlijk gesprek. Samen maken we uw wens waar.