Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

Wil uw vader of moeder heel graag thuis blijven wonen, ook als er zorg nodig is? Het is mogelijk. Omzorg regelt zorg zoals u dat wenst.

Thuis blijven wonen met 24-uurs zorg aan huis

Heeft een van uw ouders zorg nodig, bijvoorbeeld in geval van dementie? Dan staat u wellicht voor een lastige keuze. Wordt het opname in een verpleeghuis? Of regelt u zorg thuis? Uw vader of moeder wil het liefste thuis blijven wonen. Met 24-uurs zorg thuis via Omzorg kunt u opname in een verpleeghuis voorkomen en blijft thuis wonen in de vertrouwde omgeving mogelijk.

Wat is 24-uurs zorg?

24-uurs zorg is zorg op basis van uw voorkeuren en behoeften. Zorg door een klein team van zorgverleners om u heen. 24-uurs  zorg thuis biedt u de continue aanwezigheid van een vertrouwde zorgverlener, overdag maar ook in de nacht. Omzorg zoekt zorgverleners die bij uw vader of moeder passen en hen liefdevolle aandacht kunnen geven die zij nodig hebben. Zij zijn er om de noodzakelijke zorg te verlenen, maar ook om uw vader of moeder gezelschap te houden en u te ontlasten bij het doen van boodschappen en het verzorgen van een verse maaltijd.

24-uurs zorg thuis via Omzorg

  • Particuliere zorg op maat
  • Samenwerking met mantelzorgers
  • Ervaren zorgverleners
  • Kleinschalig en persoonlijk
  • 99% beveelt ons aan / 9,3

 

“Dankzij de voortreffelijke service van Omzorg kon ik mijn oude dementerende moeder met een gerust hart aan de liefdevolle zorgverleners toevertrouwen. Niet alleen ik blij maar mijn moeder ook want zij voelde zich prettig en veilig bij deze zorgverleners. Het contact met kantoor was ook uiterst prettig en ook vrij snel heel vertrouwd. Dus ik kan niets anders dan Omzorg aanbevelen”. – dochter van een cliënt

Is 24-uurs zorg passend voor u?

Ben u opzoek naar een alternatief voor opname in een verpleeghuis? Is eigen regie belangrijk? Regel dan nu particuliere zorg via Omzorg. Vertel ons uw verhaal, we nemen graag de tijd om naar u te luisteren tijdens een persoonlijk gesprek. Samen maken we uw wens waar.