Omzorg biedt mantelzorgers begeleiding en advies bij dementie. Met een persoonlijke aanpak houden we het vertrouwde ritme zolang mogelijk in stand.

Zorg bij dementie

Wanneer bij uw partner of dierbare de ziekte van Alzheimer of dementie is geconstateerd gaat u beiden een onzekere periode tegenmoet. Omzorg biedt met thuiszorg bij dementie op alle fronten ondersteuning.

Informatie aanvragen         Lees verder

Thuis wonen met dementie

Dementie en de ziekte van Alzheimer verlopen in verschillende stadia. In het eerste stadium hebben patiënten vaak last van vergeetachtigheid. Later komt hier vaak last met spreken en schrijven bij. Naarmate de ziekte vordert verliezen patiënten steeds meer de regie over het eigen leven. Omzorg biedt thuiszorg bij dementie waarbij wij structuur en zekerheid creëren. Ons volledige zorgplan is erop gericht om de cliënt zo lang mogelijk thuis te laten wonen met een hoge kwaliteit van leven.

Kleine zorgteams

Omgaan met nieuwe dingen is een uitdaging in geval van dementie. Dementie kan gepaard gaan met stemmingswisselingen, onzekerheid en wantrouwen jegens het onbekende. Onze kleine zorgteams met ervaren professionele zorgverleners kennen uw situatie en de uitdagingen en moeilijkheden. Daarom zijn zij in staat om adequaat, integer en respectvol te handelen. Voor u is het daarnaast fijn dat er geen stroom aan telkens wisselende zorgverleners bij u over de vloer komt.

Ondersteuning van mantelzorgers

Mantelzorgers kampen met veel vragen over hoe om te gaan met hun dierbare met dementie of de ziekte van Alzheimer. Daarom is het adviseren en begeleiden van mantelzorgers een vast onderdeel van onze zorg bij dementie. Wilt u meer weten over hulp voor mantelzorgers? Kijk op onze pagina mantelzorgondersteuning.

Thuiszorg op maat

Omzorg staat voor persoonlijke zorg op maat. Wij doen er alles aan om een aanpak te formuleren die is toegespitst op uw persoonlijke situatie en uw wensen. Daarom gaan wij graag het gesprek met u aan om samen de zorg te kiezen die het best bij u past.