Werkgebied

Particuliere zorg bij u in de regio via Omzorg? Wij helpen u graag met het invullen van uw zorgvraag in ons werkgebied; de brede strook van West-, Midden- en Oost-Nederland. Vanuit ons kantoor in Zeist of Velp helpen wij u graag verder.

Particuliere zorg thuis in West-, Midden- en Oost-Nederland

Omzorg faciliteert zorgdiensten in een breed gebied van Midden-Nederland. Voor particuliere zorg in de brede omgeving van onder andere Haarlem, Amstelveen, Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Arnhem, Apeldoorn of Doetinchem kunt u bij Omzorg terecht. Dat kan omdat onze zelfstandig werkende zorgverleners verspreid rondom onze twee kantoren woonachtig en flexibel inzetbaar zijn.

Persoonlijk contactpersoon in uw regio

Vanuit ons kantoor in Zeist en Velp regelen wij uw particuliere zorg thuis. Afhankelijk van de plaats waarin u zorg nodig heeft, valt u onder één van deze kantoren. U krijgt een persoonlijk contactpersoon die u helpt met het invullen van uw zorgvraag. Uw persoonlijk contactpersoon onderhoudt ook gedurende de zorg contact met u en beantwoord graag uw vragen.

Ontmoet het Omzorg team!

Ontmoet de mensen van kantoor Zeist of kantoor Velp via onderstaande knoppen. Ook kunt u hier direct contact opnemen met één van onze kantoren. Bent u benieuwd of Omzorg ook in uw regio actief is? Neem dan contact met ons op dan staan wij u persoonlijk te woord.

Ontmoet de mensen van kantoor Zeist                                    Ontmoet de mensen van kantoor Velp 

Direct contact met Omzorg?