Omzorg biedt verzorging en verpleging op een vast tijdstip. Een vast en vertrouwd zorgteam levert hiermee een positieve bedragen aan de dagelijkse routine.

Verzorging & verpleging

Met verzorging en verpleging van Omzorg krijgt u de hulp en ondersteuning die u nodig heeft. Onze deskundige zorgverleners staan voor u klaar.

Informatie aanvragen         Lees verder

Verzorging

Heeft u hulp nodig om zelfstandig thuis te wonen? Onze ervaren verzorgenden ondersteunen u in uw dagelijkse handelingen en versterken daarmee uw zelfredzaamheid. Zij helpen u bijvoorbeeld met wassen, douchen en aan- en uitkleden en eten en drinken. U kunt de hulp van een verzorgende van Omzorg inschakelen bij ziekte, na een operatie of wanneer u op leeftijd bent.

Verpleging

Wanneer u medische ondersteuning nodig heeft staan onze verpleegkundigen voor u klaar. Zij verrichten taken zoals het toedienen van medicijnen, wondverzorging en het aanbrengen en verwisselen van een infuus. Onze deskundige verpleegkundigen kunnen u daarnaast helpen met uw persoonlijke verzorging.

Betrouwbaar en persoonlijk zorgteam

Bij Omzorg kunt u vertrouwen op een vast zorgteam. Zij arriveren op vaste dagen en tijden en nemen rustig de tijd voor u. Verzorging en verpleging is bij Omzorg altijd persoonlijk en op maat gemaakt voor u. Wij passen ons aan uw wensen aan in plaats van andersom. Zo heeft u altijd betrouwbare, bekende mensen om u heen en houdt u ruimte over in uw agenda voor andere activiteiten.

Mantelzorg coördineren

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn kunnen wij u ook helpen met het coördineren van mantelzorgers. Samen met de mantelzorgers stellen wij een zorgplan op waarin de mantelzorgers meedraaien met onze professionele zorgverleners.

Meer weten over onze mantelzorg ondersteuningsservice? Lees meer.