Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

Particuliere thuiszorg Zeist

Informatie aanvragen

Omzorg organiseert al sinds 1999 particuliere thuiszorg in Zeist en omgeving. Bent u op zoek naar betrouwbare zorg en persoonlijke ondersteuning in Zeist of omgeving Zeist? Dan biedt thuiszorg Zeist van Omzorg uitkomst.

Gewoon thuis in Zeist

Omzorg faciliteert in particuliere thuiszorg in Zeist, de Bilt, Bilthoven, Driebergen-Rijsenburg, Doorn en daarbuiten. Persoonlijke zorg via Omzorg is altijd op maat. Dit betekent dat ervaren zorgverleners zorg en ondersteuning bieden op basis van úw wensen en voorkeuren en op momenten dat het u schikt.

Particuliere thuiszorg Zeist met persoonlijke aanpak

Bij Omzorg Zeist hechten we bijzonder veel aandacht aan persoonlijke zorg. Daarom zijn wij altijd bereikbaar voor uw vragen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Ook besteden wij veel aandacht aan het selecteren van uw zorgteam. Wij zorgen ervoor dat de zorgverleners qua karakter bij u passen zodat u een goede klik met ze heeft en altijd op ze kan vertrouwen.

Particuliere thuiszorg Zeist dienstverlening

Voor verschillende diensten kunt u gebruik maken van particuliere thuiszorg Zeist. Omzorg faciliteert in zorgdiensten die kunnen worden uitgebreid of met elkaar worden gecombineerd. Bijvoorbeeld verzorging en verpleging in combinatie met 24-uurs zorg of nachtzorg. Wij passen vervolgens onze zorgroosters aan zodat uw zorg flexibel en persoonlijk georganiseerd is. Meer informatie? Bekijk dan alle diensten die Omzorg kan regelen voor particuliere thuiszorg Zeist.

Kom met ons in contact voor een gratis intakegesprek en advies. Wij helpen u graag persoonlijk verder.

Particuliere zorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst particuliere thuiszorg Zeist en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering particuliere thuiszorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van particuliere thuiszorg Zeist? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Zorg bij dementie

Is er sprake van dementie? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst zorg bij dementie Zeist of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Zeist of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op