Omzorg particuliere nachtzorg

Particuliere thuiszorg Velp

Informatie aanvragen

Omzorg faciliteert particuliere thuiszorg in Velp

Velp is de vestigingsplaats van één van onze kantoren. Van hieruit organiseert Omzorg zorg en ondersteuning op maat in Velp, Rheden, Dieren, Rozendaal en daarbuiten.

Particuliere thuiszorg kan vele vormen aannemen. Van nachtzorg en zorg bij dementie tot het bieden van gezelschap waarbij samen eten of een wandeling tot de mogelijkheden behoort. Hiervoor stellen wij een klein en persoonlijk zorgteam op met deskundige zorgverleners. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden op basis van uw wensen en voorkeuren.

Omzorg Velp houdt van een persoonlijke aanpak. Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over uw zorgvraag. Ook voor hulp bij uw aanvraag van een indicatie of een Persoons Gebonden Budget (PGB) kunt u Omzorg inschakelen.

Particuliere thuiszorg in Velp via Omzorg:

  • Prettig & persoonlijk
  • Op maat & betaalbaar
  • Hulp bij aanvraag indicatie en PGB
  • Altijd bereikbaar

Particuliere thuiszorg Velp dienstverlening

Omzorg Velp regelt meer dan alleen particuliere thuiszorg. Meer informatie kunt u direct aanvragen of bekijk al onze diensten.

Hoe werkt particuliere Thuiszorg Velp?

Wij maken graag eerst persoonlijk met u kennis. In ons gesprek brengen wij uw zorgvraag in kaart. Daarna maken we een planning. Zorg is altijd op maat en daarom voor ieder anders. Met Particuliere thuiszorg Velp via Omzorg bent u verzekerd van uitstekende zorg en een warm vertrouwd gevoel.

Kom in contact voor een gratis intakegesprek en advies.

Particuliere zorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst particuliere thuiszorg Velp en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering particuliere thuiszorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van particuliere thuiszorg Velp? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Zorg bij dementie

Is er sprake van dementie? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst zorg bij dementie Velp of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Velp of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op