Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

Particuliere thuiszorg Utrecht

Informatie aanvragen

Voor particuliere thuiszorg Utrecht bent u bij Omzorg aan het juiste adres.

Al sinds 1999 is Omzorg gevestigd in regio Utrecht vanuit waar wij thuiszorg organiseren in Utrecht, Zeist, Woerden, Maarssen, Houten en daarbuiten. Thuiszorg Utrecht valt onder regio West en wordt gecoördineerd vanuit onze vestiging in Zeist.

Bent u op zoek naar betrouwbare particuliere thuiszorg dan staat Omzorg thuiszorg Utrecht klaar om u te faciliteren. Wij hebben een groot netwerk van gediplomeerde en professionele zorgprofessionals. Samen helpen we u aan de beste zorg.

Bij Omzorg kunt u terecht voor particuliere thuiszorg diensten zoals: dag- en nachtzorg aan huis, 24-uur zorg, zorg bij dementie en parkinson.

Persoonlijke zorg en aandacht met thuiszorg Utrecht

Bij Omzorg staat u centraal. Omzorg Utrecht houdt rekening met uw wensen en behoeften om zorg te kunnen organiseren op de manier waarop u dat wenst. Wij passen ons aan uw leven aan in plaats van andersom. Dit betekent dat een kleine vaste team van zorgverleners op vaste dagen en tijden bij u langs komt. Zo houdt u ruimte vrij in uw agenda. Wel zo prettig.

Particuliere thuiszorg Utrecht dienstverlening

Omzorg Utrecht faciliteert een breed scala aan particuliere thuiszorg diensten. Deze kunnen worden gecombineerd of uitgebreid naar gelang u dat wenst. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van verpleging en het bieden van gezelschap. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Kom in contact voor een gratis intakegesprek en advies.

Particuliere zorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst particuliere thuiszorg Utrecht en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering particuliere thuiszorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van particuliere thuiszorg Utrecht? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Zorg bij dementie

Is er sprake van dementie? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst zorg bij dementie Utrecht of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Utrecht of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op