Particuliere thuiszorg van Omzorg. Betrouwbare, snelle en persoonlijke thuiszorg. Zorg van Omzorg

Particuliere thuiszorg Nijmegen

Informatie aanvragen

Omzorg Nijmegen organiseert betrouwbare zorg via ervaren zorgverleners. Persoonlijk en op maat.

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg? In Nijmegen en omgeving verzorgt Omzorg diverse particuliere thuiszorg diensten. Iedere zorgvraag is uniek. Daarom gaan wij persoonlijk te werk en houden rekening met zorg op maat naar uw specifieke wensen en eisen.

Zoekt u particuliere thuiszorg in de omgeving van Nijmegen? Ook dan biedt Omzorg Nijmegen uitkomst. Wij helpen u aan persoonlijke zorg en ondersteuning niet alleen in Nijmegen maar ook in Goesbeek, Wijchen, Oss en daarbuiten. Hiervoor hebben wij een groot netwerk van zelfstandige zorgprofessionals. Omzorg Nijmegen wordt gecoördineerd vanuit ons kantoor in Velp.

Persoonlijke zorg

Omzorg Nijmegen hecht veel waarde aan een goede vertrouwensband tussen u en uw zorgteam. Daarom besteden wij veel aandacht aan het selecteren van de juiste zorgverleners voor uw zorgteam. Uw persoonlijke zorgteam bestaat uit zorgverleners die qua karakter goed bij u passen. Zo organiseert particuliere thuiszorg Nijmegen via Omzorg u betrouwbare zorg. Samen spreken we af wanneer het zorgmoment plaatsvindt. Voor uw vragen zijn wij altijd bereikbaar, neem gerust contact met ons op.

Particuliere thuiszorg Nijmegen dienstverlening

Omzorg Nijmegen faciliteert in een breed scala aan verschillende particuliere thuiszorg diensten, van verzorging en verpleging tot huishoudelijke hulp en het bieden van gezelschap.

Kom vrijblijvend in contact voor een gratis intakegesprek en advies.

Particuliere zorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst particuliere thuiszorg Nijmegen en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering particuliere thuiszorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van particuliere thuiszorg Nijmegen? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Zorg bij dementie

Is er sprake van dementie? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst zorg bij dementie Nijmegen of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Nijmegen of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op