Omzorg zorg bij dementie

Particuliere thuiszorg Hilversum

Informatie aanvragen

Particuliere Thuiszorg Hilversum via Omzorg helpt u om thuis te kunnen blijven wonen, ook als u zorg nodig heeft.

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in de omgeving van Hilversum? Thuiszorg Hilversum via Omzorg kunt u krijgen in de gehele regio, dus ook in Bussum, Naarden, Huizen en daarbuiten. Particuliere thuiszorg Hilversum valt onder de regio Midden-Nederland en wordt gecoördineerd vanuit ons kantoor in Zeist.

Prettig en persoonlijk

Omzorg Hilversum organiseert zorg en ondersteuning op een prettige en persoonlijke wijze. Wij staan naast u gedurende het zorgtraject. Zo ondersteunen wij u bij de aanvraag van een indicatie of een PersoonsGebonden Budget (PGB) en voorzien wij in vele vormen zorg. Van zorg bij dementie en 24-uurs zorg tot het bieden van gezelschap waarbij er ruimte is voor extra aandacht in de vorm van samen koken of een wandeling. Ons netwerk van attente zorgverleners staat voor u klaar.

Particuliere thuiszorg Hilversum stappenplan

Particuliere thuiszorg Hilversum via Omzorg werkt volgens een eenvoudig stappenplan waarmee we snel de zorg kunnen organiseren die u nodig heeft. We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we uw wensen en eisen in kaart brengen.

Vervolgens stellen we een zorgplan en zorgrooster op en selecteren we uw zorgteam. Dit gebeurt op basis van karakter zodat u altijd zorgverleners over de vloer heeft die u vertrouwt. Zodra dit gebeurd is kunnen we de zorg van start laten gaan.

Kom in contact voor een gratis intakegesprek en advies.

Particuliere zorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst particuliere thuiszorg Hilversum en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering particuliere thuiszorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van particuliere thuiszorg Hilversum? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Zorg bij dementie

Is er sprake van dementie? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst zorg bij dementie Hilversum of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Hilversum of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op