Particuliere thuiszorg van Omzorg. Betrouwbare, snelle en persoonlijke thuiszorg. Zorg van Omzorg

Particuliere thuiszorg Ede

Informatie aanvragen

Omzorg organiseert particuliere thuiszorg Ede en ondersteuning thuis, zodat thuis blijven wonen in de vertrouwde omgeving mogelijk blijft.

U schakelt Omzorg Ede in voor de inzet van bijvoorbeeld Nachtzorg. Wij hebben een groot netwerk van persoonlijk geselecteerde zorgverleners aan wie wij dit overlaten. U bent verzekerd van een vertrouwd gezicht dat de hele nacht de zorg kan bieden die u wenst. Ook regelen wij op deze manier 24-uurs zorg en gezelschap waarbij samen eten of een wandeling tot de mogelijkheden behoort. Omzorg is actief in de gehele omgeving zoals in Ede, Wageningen, Rhenen en daarbuiten op maat. Dat betekent dat uw ervaren zorgverleners begeleiding en zorg verlenen volledig op basis van uw wensen en voorkeuren.

Ook voor hulp bij uw aanvraag van een indicatie of een Persoons Gebonden Budget (PGB) kunt u Omzorg Ede inschakelen. Er komt wat administratie bij de aanvraag kijken en wij kunnen u wegwijs maken in de mogelijkheden.

Particuliere thuiszorg in Ede via Omzorg:

  • Prettig & persoonlijk
  • Vaste mensen, vaste tijden
  • Op maat & betaalbaar
  • Hulp bij aanvraag indicatie en PGB

Particuliere thuiszorg Ede dienstverlening

U kunt voor veel zorgdiensten via Omzorg Ede terecht. Omzorg faciliteert verschillende zorgdiensten die kunnen worden uitgebreid of met elkaar worden gecombineerd. Zoals verzorging en verpleging, 24-uurs zorg of nachtzorg. Bekijk alle diensten die Omzorg kan regelen in Ede en omgeving.

Kom in contact voor een gratis intakegesprek en advies.

Particuliere zorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst particuliere thuiszorg Ede en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering particuliere thuiszorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van particuliere thuiszorg Ede? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Zorg bij dementie

Is er sprake van dementie? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst zorg bij dementie Ede of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Ede of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op