Omzorg biedt hulp en ondersteuning bij het aanvragen van een indicatie of PGB. U staat er niet alleen voor, wij helpen u graag.

Particuliere thuiszorg Arnhem

Informatie aanvragen

Particuliere thuiszorg Arnhem via Omzorg Velp: een uitgebreid pakket aan thuiszorg diensten.

Omzorg Arnhem organiseert verschillende zorgdiensten op het gebied van verpleging en verzorging. Dit doen we door het inzetten van gediplomeerde zorgprofessionals. Zij zijn er om u te helpen uw zelfstandigheid en zelfredzaamheid te behouden. Zo kunt u of uw naasten langer thuis blijven wonen. En daar worden we allemaal gelukkiger van. Dat is het resultaat van particuliere zorg Arnhem.

Ervaren zorgverleners, helpen u graag in Arnhem, Huissen, Elst, Oosterbeek, Velp en daarbuiten.

Werkwijze particuliere zorg Arnhem

Met particuliere thuiszorg Arnhem via Omzorg (Velp) krijgt u snel en eenvoudig de zorg die u nodig heeft. Wij starten het zorgtraject met een persoonlijk gesprek waarin u uw zorgbehoefte en wensen kunt aangeven. Op basis van dit gesprek organiseren wij de zorg door middel van het opstellen van een zorgplan en een zorgrooster.

Daarnaast stellen wij uw zorgteam samen op basis van uw voorkeuren. Zo krijgt u altijd vaste en vertrouwde zorgverleners over de vloer. Dit doen we omdat wij persoonlijke zorg belangrijk vinden. Zodra het zorgteam is samengesteld kan de zorg van start gaan. Heeft u extra ondersteuning nodig omdat uw zorgbehoefte groter is? Geen probleem, Omzorg Arnhem is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om alles voor u te regelen.

Particuliere thuiszorg Arnhem dienstverlening

Particuliere thuiszorg Arnhem via Omzorg kan u voorzien van verschillende thuiszorg diensten. Lees informatie over een aantal uitgelichte diensten door op het plusje rechts te klikken. Wilt u meer diensten zien? Bekijk dan alle diensten waarin Omzorg faciliteert.

Kom in contact voor een gratis intakegesprek en advies.

Particuliere zorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst particuliere thuiszorg Arnhem en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering particuliere thuiszorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van particuliere thuiszorg Arnhem? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Zorg bij dementie

Is er sprake van dementie? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst zorg bij dementie Arnhem of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Arnhem of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op