Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

Particuliere thuiszorg Haarlem

Informatie aanvragen

Wij organiseren persoonlijke en prettige particuliere thuiszorg

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Haarlem? Dan bent u bij Omzorg Haarlem aan het juiste adres. Omzorg is vertrouwd in zorg en ondersteuning en heeft een groot netwerk van zelfstandige zorgverleners. Ook in de regio Haarlem. Dankzij persoonlijke zorg aan huis via Omzorg, kunt u opname in een zorginstelling voorkomen of uitstellen. Wij regelen uw particuliere thuiszorg Haarlem zodat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Bent u op zoek naar goede particuliere thuiszorg in de omgeving van Haarlem? Ook dan biedt Omzorg Haarlem de oplossing. Wij faciliteren ondersteuning en thuiszorg Haarlem in omliggende gebieden zoals Hoofddorp, Aerdenhout, Zandvoort, Bloemendaal en daarbuiten. Omzorg Haarlem wordt gecoördineerd vanuit ons kantoor in Zeist.

Particuliere thuiszorg Haarlem

Particuliere thuiszorg Haarlem via Omzorg werkt volgens een eenvoudig stappenplan. Op die manier krijgt u de zorg die u nodig heeft zonder onnodig ingewikkelde procedures.

Onze dienstverlening begint met een kennismakingsgesprek waarin wij uw situatie en wensen in kaart brengen. Vervolgens stellen wij een zorgplan en indien nodig een zorgrooster op. Zo is voor u en uw omgeving duidelijk wat er gebeurt en wanneer het gebeurt. Op basis van uw voorkeuren stellen wij een zorgteam samen wat wij aan u voorstellen. Zodra dit gebeurd is kan de zorg beginnen.

Particuliere thuiszorg Haarlem dienstverlening

Omzorg Haarlem heeft een brede focus op particuliere thuiszorg diensten. U bepaalt wat u nodig heeft en wij verzamelen de professionals die uw combinatie van zorgdiensten invullen. Zo organiseren wij zorg op maat die u nodig heeft met alle ruimte voor persoonlijke aandacht.

Kom in contact voor een gratis intakegesprek en advies.

Particuliere zorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst particuliere thuiszorg Haarlem en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering particuliere thuiszorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van particuliere thuiszorg Haarlem? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Zorg bij dementie

Is er sprake van dementie? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst zorg bij dementie Haarlem of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Haarlem of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op