Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

Nachtzorg Utrechtse Heuvelrug

Informatie aanvragen

Nachtzorg geeft u nachtrust. Omzorg helpt u met het organiseren van nachtzorg aan huis omgeving Utrechtse Heuvelrug, zodat u ook ’s nachts verzekerd bent van goede zorg. Dat doen we met behulp van gediplomeerde en ervaren zorgverleners. Nachtzorg kan worden ingezet als waaknacht of slaapnacht.

Langer thuis wonen in omgeving Utrechtse Heuvelrug dankzij nachtzorg.

Met nachtzorg thuis geniet u ’s nachts van een goede nachtrust in de wetenschap dat onze ervaren zorgverleners uit over uw naaste waken. Dat komt goed van pas als er ’s nachts een oogje in het zeil gehouden moet worden. Met de aanwezigheid van een zorgverlener in de nacht is zorg altijd dichtbij. Nachtzorg vindt standaard plaats tussen 23.00 uur  en 7.00 uur, maar is zowel aan het begin als aan het einde van de dienst eenvoudig uit te breiden. Uw vader of moeder kan langer thuis blijven wonen en dat kan opname in een verzorgingshuis voorkomen.

Keuze uit waakdiensten en slaapdiensten

Omzorg maakt met nachtzorg op de Utrechtse Heuvelrug onderscheid tussen waakdiensten en slaapdiensten. Het verschil zit in de intensiviteit van de zorgvraag. Bij een waakdienst blijft de zorgverlener de gehele nacht wakker en staat altijd paraat. Bijvoorbeeld voor het toedienen van pijnmedicatie in terminale situatie of hevige onrust door een delier. Een slaapdienst houdt in dat er tot drie keer per nacht een beroep gedaan kan worden op de zorgverlener. Denk hierbij aan een toiletbezoek of de juiste begeleiding. Voor dit type nachtzorg is een slaapgelegenheid voor de zorgverlener noodzakelijk.

Mantelzorgers genieten van nachtrust

Vaak nemen mantelzorgers de zorg in de nacht op zich. In dat geval biedt nachtzorg Utrechtse Heuvelrug uitkomst. Want wanneer een van onze zorgverleners de nachten overneemt, kunt u als mantelzorger genieten van een welverdiende, ongestoorde nachtrust.

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?

Nachtzorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst nachtzorg Utrechtse Heuvelrug en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering nachtzorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van nachtzorg Utrechtse Heuvelrug? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Utrechtse Heuvelrug of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op