Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

Nachtzorg Nijmegen

Informatie aanvragen

Omzorg geeft met nachtzorg Nijmegen rust in de nacht. Voor u of voor uw naaste. Wij helpen u met het organiseren van nachtzorg aan huis door de inzet van gediplomeerde en ervaren zorgverleners. Er is keuze uit waaknacht of slaapnacht wat bepaald of de zorgverlener slaapt of wakker is gedurende de nacht. Nachtzorg is maatwerk en wij denken graag met u mee.

Met nachtzorg kan uw naaste langer thuis blijven wonen

Als thuis blijven wonen in de vertrouwde omgeving de wens is, moet wanneer er zorg nodig is dit aan huis komen. Ook in de nacht. Dat is waar nachtzorg in Nijmegen en omgeving de oplossing biedt. Dankzij de aanwezigheid van een zorgverlener in de nacht is zorg altijd dichtbij. Het vindt standaard plaats tussen 23.00 uur  en 7.00 uur maar is zowel aan het begin als aan het einde van de dienst eenvoudig uit te breiden.

Nachtzorg biedt ook uitkomst voor mantelzorgers

Ook voor u als mantelzorger biedt nachtzorg een uitkomst. In plaats van dat u elke nacht oproepbaar bent, laat u dat naar wens over aan een gediplomeerde zorgverlener. Zo kunt u ook wat vaker genieten van een goede nachtrust. Zonder dat u niet meer betrokken bent bij uw naaste. Want mantelzorgers kunnen meedraaien in het zorgrooster.

Waakdiensten en slaapdiensten in Nijmegen

Omzorg maakt met nachtzorg Nijmegen onderscheid tussen waakdiensten en slaapdiensten. Een slaapdienst houdt in dat u tot drie keer per nacht een beroep kunt doen op de zorgverlener. Deze kan bijvoorbeeld helpen bij een toiletbezoek of terug begeleiden naar bed. Voor dit type nachtzorg is er slaapgelegenheid voor de zorgverlener nodig. Bij een waakdienst blijft de zorgverlener de gehele nacht wakker en staat altijd paraat. Bijvoorbeeld voor het toedienen van pijnmedicatie of hevige onrust.

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?

Nachtzorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst nachtzorg Nijmegen en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering nachtzorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van nachtzorg Nijmegen? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Nijmegen of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op