Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

Nachtzorg Zeist en omgeving

Informatie aanvragen

Bent u op zoek naar passende zorg in de nacht in de omgeving van Zeist? Omzorg Zeist helpt u met het organiseren van nachtzorg aan huis zodat u ook ’s nachts verzekerd bent van goede zorg. Omzorg biedt nachtzorg in Zeist door gediplomeerde en ervaren zorgverleners. Nachtzorg kan in Zeist worden ingezet als waaknacht of slaapnacht.

Thuis blijven wonen in Zeist met nachtzorg

Wanneer uw naaste ’s nachts zorg nodig heeft biedt Omzorg de oplossing. Met de aanwezigheid van een zorgverlener in de nacht is zorg altijd dichtbij. Onze nachtzorg vindt standaard plaats tussen 23.00 uur  en 7.00 uur maar is zowel aan het begin als aan het einde van de dienst eenvoudig uit te breiden. Met deze inzet geniet u ’s nachts van een goede nachtrust in de wetenschap dat onze ervaren zorgverleners uit Zeist en omgeving over uw naaste waken.

Waakdiensten en slaapdiensten in Zeist en omgeving

Omzorg maakt met nachtzorg in Zeist onderscheid tussen waakdiensten en slaapdiensten. Bij een waakdienst blijft de zorgverlener de gehele nacht wakker en staat altijd voor u paraat. Bijvoorbeeld voor het toedienen van pijnmedicatie in terminale situatie of hevige onrust door een delier. Een slaapdienst houdt in dat u tot drie keer per nacht een beroep kunt doen op de zorgverlener. Deze kan bijvoorbeeld helpen bij een toiletbezoek of terug begeleiden naar bed bij verwardheid. Voor dit type nachtzorg is een slaapgelegenheid voor de zorgverlener noodzakelijk.

Nachtdienst biedt uitkomst voor mantelzorgers

Nachtzorg in Zeist kan uitkomst bieden voor mantelzorgers die de zorg over hun naaste op zich nemen, vaak 24 uur per dag. Want wanneer een van onze zorgverleners uit de regio Zeist de nachten overneemt kunt u als mantelzorger genieten van een welverdiende, ongestoorde nachtrust.

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?

Nachtzorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst nachtzorg Zeist en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering nachtzorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van nachtzorg Zeist? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Zeist of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op