Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

Nachtzorg Gooi en Vechtstreek

Informatie aanvragen

Bent u op zoek naar iemand die de nachten van u kan overnemen? Omzorg helpt met nachtzorg Gooi en Vechtstreek om de zorg voor uw naaste over te nemen. De nachten kunnen vrij intensief zijn. Daarom hebben wij gediplomeerde en ervaren zorgverleners die deze taken van u kunnen overnemen. Zo kan u ook zelf weer naar bed. Nachtzorg kan in ’t Gooi en de Vechtstreek worden ingezet als waaknacht of slaapnacht.

Langer thuis blijven wonen

Met de aanwezigheid van een zorgverlener in de nacht is zorg altijd dichtbij. Onze nachtzorg vindt standaard plaats tussen 23.00 uur en 7.00 uur maar is zowel aan het begin als aan het einde van de dienst eenvoudig uit te breiden. Met deze inzet geniet u als mantelzorger ’s nachts van een goede nachtrust in de wetenschap dat onze ervaren zorgverleners uit de Gooi en Vechtstreek over uw naaste waken.

Snelle inzet

We zetten ons altijd 100% in om snel een team van zorgverleners samen te stellen. Er wordt niet gewerkt met een wachtlijst. Meestal kunnen wij snelle inzet leveren. Voor langer dan drie aaneengesloten uren. Als u nachtzorg één keer per week of vaker wilt inzetten kunt u op Omzorg rekenen.

Waakdiensten en slaapdiensten

Omzorg maakt met nachtzorg in ’t Gooi en de Vechtstreek onderscheid tussen waakdiensten en slaapdiensten. Van te voren spreken we af welk type wordt ingezet. Bij een waakdienst blijft de zorgverlener de gehele nacht wakker en staat altijd voor u paraat. Bijvoorbeeld voor het toedienen van pijnmedicatie in terminale situatie of hevige onrust door een delier. Een slaapdienst houdt in dat er tot drie keer per nacht een beroep gedaan kan worden op de zorgverlener. Deze kan bijvoorbeeld helpen bij een toiletbezoek of terug begeleiden naar bed bij verwardheid. Voor dit type nachtzorg is een slaapgelegenheid voor de zorgverlener noodzakelijk.

Nachtdienst is prettig voor de mantelzorger

Bent u of uw partner er altijd in de nacht om te zorgen voor uw vader of moeder? Nachtzorg biedt een prettige oplossing. Nachten kunnen intensief zijn. En wanneer een zorgverlener uit regio Gooi en Vechtstreek hoogstpersoonlijk de nachten overneemt kunt u genieten van een welverdiende, ongestoorde nachtrust.

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?

Nachtzorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst nachtzorg Gooi en Vechtstreek en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering nachtzorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van nachtzorg Gooi en Vechtstreek? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Gooi en Vechtstreek of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op