Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

Nachtzorg Arnhem

Informatie aanvragen

Omzorg kan u helpen met het organiseren van nachtzorg aan huis. Zo bent u of uw naaste ook ’s nachts verzekerd van goede zorg. Wij matchen een gediplomeerde en ervaren zorgverlener aan de zorgvraag. Nachtzorg Arnhem geeft een prettig gevoel en kan worden ingezet als waaknacht of slaapnacht.

Thuis blijven wonen met nachtzorg in Arnhem

Wanneer uw naaste ’s nachts zorg nodig heeft biedt Omzorg de oplossing. Met de aanwezigheid van een zorgverlener in de nacht is zorg altijd dichtbij. Onze nachtzorg vindt standaard plaats tussen 23.00 uur  en 7.00 uur maar is zowel aan het begin als aan het einde van de dienst eenvoudig uit te breiden. Met deze inzet kan er ’s nachts goed geslapen worden met het prettige gevoel dat er een ervaren zorgverleners uit Arnhem en omgeving over uw naaste waakt.

Waakdiensten en slaapdiensten

Omzorg maakt met nachtzorg in Arnhem onderscheid tussen waakdiensten en slaapdiensten. Bij een waakdienst blijft de zorgverlener de gehele nacht wakker en staat altijd paraat. Bijvoorbeeld voor het toedienen van pijnmedicatie in terminale situatie of hevige onrust door een delier. Een slaapdienst houdt in dat er in de nacht een beroep gedaan kan worden op de zorgverlener. Deze kan bijvoorbeeld helpen bij een toiletbezoek of terug begeleiden naar bed bij verwardheid. Voor dit type nachtzorg is een slaapgelegenheid voor de zorgverlener noodzakelijk.

Een nachtdienst ondersteunt mantelzorgers

Nachtzorg is er ook voor de mantelzorger die zelf een nacht rust wil. Mantelzorgers die de zorg over hun naaste op zich nemen, doen dit vaak 24 uur per dag. Dan is het prettig om hier af en toe een pauze voor in te lassen. Een gekwalificeerde zorgverlener neemt de zorg liefdevol van u over zonder dat u de betrokkenheid verliest.

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?

Nachtzorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst nachtzorg Arnhem en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering nachtzorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van nachtzorg Arnhem? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Arnhem of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op