Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

Nachtzorg Apeldoorn

Informatie aanvragen

Bent u op zoek naar goede zorg in de nacht in de omgeving van Apeldoorn? Omzorg helpt u met het organiseren van nachtzorg aan huis zodat de zorg ook ’s nachts doorgaat. Dat doen we door gediplomeerde en ervaren zorgverleners in te zetten die we persoonlijk matchen. Nachtzorg Apeldoorn kan worden ingezet als waaknacht of slaapnacht. Daar slaapt u ook weer lekker van.

Nachtzorg geeft uw nachtrust terug

Als er sprake is van zorg die dag en nacht gegeven moet worden, krijgt u te maken met nachtzorg. Dat kunt u als mantelzorger zelf oppakken. Maar zeven dagen in de week is erg intensief. Omzorg biedt een passende oplossing. Met de aanwezigheid van een zorgverlener in de nacht is zorg altijd dichtbij. Dat kan zo vaak als u dat wilt inzetten. Onze nachtzorg vindt standaard plaats tussen 23.00 uur en 7.00 uur, maar is zowel aan het begin als aan het einde van de dienst eenvoudig uit te breiden. Ook met meer dagen inzet in de week. Zo kunt u ook genieten van een goede nachtrust, terwijl de zorg voor uw vader of moeder doorgaat.

Waakdiensten en slaapdiensten Apeldoorn

Omzorg maakt met nachtzorg in Apeldoorn onderscheid tussen waakdiensten en slaapdiensten. Bij een waakdienst blijft de zorgverlener de gehele nacht wakker en staat altijd voor u paraat. Bijvoorbeeld voor het toedienen van pijnmedicatie in terminale situatie of hevige onrust door een delier. Een slaapdienst houdt in dat u tot drie keer per nacht een beroep kunt doen op de zorgverlener. Deze kan bijvoorbeeld helpen bij een toiletbezoek of terug begeleiden naar bed bij verwardheid. Voor dit type nachtzorg is een slaapgelegenheid voor de zorgverlener noodzakelijk.

Meer informatie over nachtzorg in uw regio

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?

Nachtzorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst nachtzorg Apeldoorn en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering nachtzorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van nachtzorg Apeldoorn? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Apeldoorn of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op