Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

Nachtzorg Amersfoort

Informatie aanvragen

Omzorg Amersfoort organiseert nachtzorg bij u in de regio. Dat kan uitkomst bieden als u mantelzorger bent en zorgt voor uw vader of moeder in de nacht. Bijvoorbeeld als er onrust is. Wilt u dat uw naaste goede zorg blijft ontvangen maar ook zo nu en dan zelf een goede nacht? Neem dan contact met ons op voor nachtzorg Amersfoort.

Waakdiensten en slaapdiensten in Amersfoort en omgeving

Omzorg maakt met nachtzorg in Amersfoort onderscheid tussen waakdiensten en slaapdiensten. Bij een waakdienst blijft de zorgverlener de gehele nacht wakker en staat altijd voor uw naaste paraat. Bijvoorbeeld voor het toedienen van pijnmedicatie in terminale situatie of hevige onrust door een delier. Bij een slaapdienst is er slaapgelegenheid nodig voor de zorgverlener waar u beroep op kunt doen. Dat er een professional in de buurt is geeft een prettig gevoel.

Hoe werkt nachtzorg?

Wanneer uw naaste ’s nachts zorg nodig heeft biedt Omzorg de oplossing. Met de aanwezigheid van een zorgverlener in de nacht is zorg altijd dichtbij. Onze nachtzorg vindt standaard plaats tussen 23.00 uur  en 7.00 uur maar is zowel aan het begin als aan het einde van de dienst eenvoudig uit te breiden. Met deze inzet geniet u ’s nachts van een goede nachtrust in de wetenschap dat onze ervaren zorgverleners uit Amersfoort en omgeving over uw naaste waken.

U wilt betrokken blijven maar ook zelf nachtrust

Nachtzorg in Amersfoort kan uitkomst bieden voor mantelzorgers die de zorg over hun naaste op zich nemen, vaak 24 uur per dag. Dat kan heel intensief zijn, zeker als het een langere periode van u verwacht wordt. Omzorg ondersteunt u met persoonlijke nachtzorg in Amersfoort. Als u wilt kunt u deelnemen in het zorgrooster waardoor u af en toe ook een nacht aanwezig bent. Tijdens de overige nachten kunt van een welverdiende, ongestoorde nachtrust genieten.

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?

Nachtzorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst nachtzorg Amersfoort en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering nachtzorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van nachtzorg Amersfoort? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Amersfoort of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op