Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

Dementiezorg en zorg bij dementie thuis Velp

Informatie aanvragen

Omzorg helpt u met het organiseren van particuliere zorg bij dementie in de thuissituatie. Het alternatief voor opname in een verpleeghuis in Velp en omgeving. Met onze persoonlijke ondersteuning op maat en kleine vaste zorgteams met ervaren professionele zorgverleners bieden wij passende zorg bij dementie. Gewoon thuis.

Thuis blijven wonen in Velp met particuliere dementiezorg

Wanneer er sprake is van dementie en er opeens zorg nodig is, kunt u voor de moeilijke keuze komen te staan: opname in een verpleeghuis of zorg thuis ontvangen. Met particuliere dementiezorg thuis via Omzorg kunt u in Velp en omgeving opname in een verpleeghuis voorkomen. En daarmee komt Omzorg tegemoet aan de wens om thuis te blijven wonen, ook wanneer extra zorg nodig is.

Wat kan Omzorg voor u betekenen?

Als u zorgt voor iemand met dementie, zoals uw partner, dan kan dat veel tijd in beslag nemen. Veel mensen met dementie hebben op den duur intensieve zorg nodig. Particuliere dementiezorg in Velp en omgeving maakt dit thuis mogelijk. Geheel afhankelijk van uw wensen is deze zorg in te zetten vanaf drie aaneengesloten uren per week, tot aan 24-uurs zorg, waarbij er 24 uur per dag een zorgverlener aanwezig is. Ook is nachtzorg een optie in de regio Velp. Dat u de zorg voor een groot deel over laat aan Omzorg betekent niet dat u niet meer betrokken bent. U heeft bij Omzorg de keuze om zelf een gedeelte van de zorg te blijven bieden. Zorgverleners bieden de overige tijd 1-op-1 aandacht en zorg aan uw naaste. Ook is er ruimte voor activiteiten als koken en muziek; vormen van begeleiding die veel bij mensen met dementie worden ingezet.

Dementiezorg op maat

Wij zorgen ervoor dat de zorg past bij uw persoonlijke situatie en uw wensen. Daarom gaan wij graag het gesprek met u en uw dierbare aan. Op basis van dit gesprek formeert Omzorg een klein en vast team van zorgverleners, die al snel een vertrouwd gezicht voor u zullen vormen.

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?

Zorg bij dementie

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst zorg bij dementie Velp en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering zorg bij dementie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van zorg bij dementie Velp? Lees hierover via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Bent u mantelzorger en zoekt u hulp bij uw zorgtaken? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Velp of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op