Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

Dementiezorg en zorg bij dementie thuis Utrechtse Heuvelrug

Informatie aanvragen

Met onze persoonlijke ondersteuning op maat en kleine vaste zorgteams met ervaren professionele zorgverleners bieden wij passende zorg bij dementie. Dit is het alternatief voor opname in een verpleeghuis in Utrechtse Heuvelrug en omgeving. Omzorg helpt u met het organiseren van particuliere zorg bij dementie. Gewoon thuis.

Langer thuis blijven wonen in Utrechtse Heuvelrug en omgeving door de inzet van dementiezorg

Wanneer er sprake is van dementie en er opeens zorg nodig is, kunt u voor de moeilijke keuze komen te staan: opname in een verpleeghuis of zorg thuis ontvangen. Met particuliere dementiezorg thuis via Omzorg kunt u in Utrechtse Heuvelrug en omgeving opname in een verpleeghuis voorkomen. En daarmee komt Omzorg tegemoet aan de wens om thuis te blijven wonen, ook wanneer extra zorg nodig is.

Wat zijn de opties?

Veel mensen met dementie hebben op den duur intensieve zorg nodig. Particuliere dementiezorg in Utrechtse Heuvelrug en omgeving maakt dit thuis mogelijk. Geheel afhankelijk van uw wensen is deze zorg in te zetten vanaf drie aaneengesloten uren per week, tot aan 24-uurs zorg, waarbij er 24 uur per dag een zorgverlener aanwezig is. Ook is nachtzorg een optie in de regio Utrechtse Heuvelrug.

Wat houdt dementiezorg Utrechtse Heuvelrug in?

Omzorg biedt particuliere zorg thuis, met ervaren zorgverleners in het ziektebeeld dementie. Zo kunt u voor uw naaste de verzorging en verpleging die nodig is thuis regelen, door zorgverleners met tijd voor 1-op-1 aandacht. Ook is er ruimte voor activiteiten als koken en muziek; vormen van begeleiding die veel bij mensen met dementie worden ingezet.

U blijft betrokken

U blijft betrokken bij de zorg voor uw naaste. Dat kan betekenen dat u bijvoorbeeld een dag in de week meedraait in het zorgrooster. Wij zorgen ervoor dat de zorg past bij uw persoonlijke situatie en uw wensen. Daarom gaan wij graag het gesprek met u en uw dierbare aan. Op basis van dit gesprek formeert Omzorg een klein en vast team van zorgverleners, die al snel een vertrouwd gezicht voor u zullen vormen.

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?

Zorg bij dementie

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst zorg bij dementie Utrechtse Heuvelrug en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering zorg bij dementie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van zorg bij dementie Utrechtse Heuvelrug? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Bent u mantelzorger en zoekt u hulp bij uw zorgtaken? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Utrechtse Heuvelrug of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op