Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

Dementiezorg en zorg bij dementie thuis Gooi en Vechtstreek

Informatie aanvragen

Wij kunnen u helpen met het organiseren van particuliere dementiezorg Gooi en Vechtstreek in de thuissituatie. Hiermee kunt u opname in een verpleeghuis in ’t Gooi of omgeving voorkomen. Met onze persoonlijke ondersteuning op maat en kleine vaste zorgteams met ervaren professionele zorgverleners bieden wij passende zorg bij dementie. Gewoon thuis met Omzorg.

Wilt uw naaste thuis blijven wonen in ’t Gooi?

Wanneer er sprake is van dementie en er opeens zorg nodig is, kunt u voor de moeilijke keuze komen te staan: opname in een verpleeghuis of zorg thuis ontvangen. Met particuliere dementiezorg thuis via Omzorg kunt u in Gooi en Vechtstreek opname in een verpleeghuis voorkomen. En daarmee komt Omzorg tegemoet aan de wens om thuis te blijven wonen, ook wanneer extra zorg nodig is.

Wat kunt u verwachten?

Veel mensen met dementie hebben op den duur intensieve zorg nodig. Dat kunt u zelf bieden of u krijgt hierbij hulp. Particuliere dementiezorg Gooi en Vechtstreek en omgeving maakt het mogelijk. Geheel afhankelijk van uw wensen is deze zorg in te zetten vanaf drie aaneengesloten uren per week, tot aan 24-uurs zorg, waarbij er 24 uur per dag een zorgverlener aanwezig is. Ook is nachtzorg een optie in de regio Gooi en Vechtstreek. Samen met u bespreken we de wensen.

Wat doen we voor u?

Als u zelf mantelzorger bent kunt u een stapje terug doen. Daarmee heeft u weer wat tijd voor uzelf. Met ervaren zorgverleners in het ziektebeeld dementie biedt Omzorg de ondersteuning die nodig is. Zo kunt u voor uw naaste de verzorging en verpleging die nodig is thuis regelen, door zorgverleners met tijd voor 1-op-1 aandacht. Ook is er ruimte voor activiteiten als koken en muziek; vormen van begeleiding die veel bij mensen met dementie worden ingezet. Maar u blijft altijd betrokken en kunt zelf kiezen om bij te dragen. Wij zorgen voor een sluitend zorgrooster dat past bij uw persoonlijke situatie en wensen. Hierover gaan we graag het gesprek aan met u en uw dierbare. Op basis van dit gesprek formeert Omzorg een klein en vast team van zorgverleners, die al snel een vertrouwd gezicht voor u zullen vormen.

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?

Zorg bij dementie

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst zorg bij dementie Gooi en Vechtstreek en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering zorg bij dementie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van zorg bij dementie Gooi en Vechtstreek? Lees hierover via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Bent u mantelzorger en zoekt u hulp bij uw zorgtaken? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning in 't Gooi of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op