Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

Dementiezorg en zorg bij dementie thuis Bilthoven

Informatie aanvragen

Omzorg biedt ondersteuning door middel van particuliere zorg bij dementie in de thuissituatie. Dit is een prettig alternatief voor opname in een verpleeghuis in Bilthoven. U kunt als mantelzorger een stapje terug doen wanneer ons kleine vaste zorgteam met ervaren professionele zorgverleners passende zorg bij dementie biedt voor uw naaste. Gewoon thuis.

Uw naaste kan thuis blijven wonen in Bilthoven dankzij particuliere dementiezorg

Wanneer er sprake is van dementie en er opeens zorg nodig is, kunt u voor de moeilijke keuze komen te staan: opname in een verpleeghuis of zorg thuis ontvangen. Met particuliere dementiezorg thuis via Omzorg kunt u in Bilthoven en omgeving opname in een verpleeghuis voorkomen. En daarmee komt Omzorg tegemoet aan de wens om thuis te blijven wonen, ook wanneer extra zorg nodig is.

Wat is particuliere zorg thuis bij dementie?

Veel mensen met dementie hebben op den duur intensieve zorg nodig. Particuliere dementiezorg in Bilthoven en omgeving maakt dit thuis mogelijk. Geheel afhankelijk van uw wensen is deze zorg in te zetten vanaf drie aaneengesloten uren per week, tot aan 24-uurs zorg, waarbij er 24 uur per dag een zorgverlener aanwezig is. Ook is nachtzorg een optie in de regio Bilthoven.

Omzorg zet zich in voor dementiezorg in Bilthoven

Omzorg biedt particuliere zorg thuis, met ervaren zorgverleners in het ziektebeeld dementie. Zo kunt u voor uw naaste de verzorging en verpleging die nodig is thuis regelen, door zorgverleners met tijd voor 1-op-1 aandacht. Ook is er ruimte voor activiteiten als koken en muziek; vormen van begeleiding die veel bij mensen met dementie worden ingezet.

Start met een persoonlijk gesprek

Zorg is maatwerk. Daarom houden wij altijd rekening met uw persoonlijke situatie en wensen. Wij gaan graag het gesprek met u en uw dierbare aan. Op basis van dit gesprek formeert Omzorg een klein en vast team van zorgverleners, die al snel een vertrouwd gezicht voor u zullen vormen.

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?

Zorg bij dementie

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst zorg bij dementie Bilthoven en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering zorg bij dementie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van zorg bij dementie Bilthoven? Lees hierover via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Bent u mantelzorger en zoekt u hulp bij uw zorgtaken? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Bilthoven of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op