Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

Dementiezorg en zorg bij dementie thuis Arnhem

Informatie aanvragen

U zorgt voor iemand met dementie woonachtig in Arnhem. Daar wilt u soms een pauze voor inlassen om wat meer tijd voor uzelf te hebben. Toch wilt u betrokken blijven. Omzorg helpt u met het organiseren van particuliere zorg bij dementie in de thuissituatie. Dit is het alternatief voor opname in een verpleeghuis in Arnhem of omgeving. Met onze persoonlijke ondersteuning op maat en kleine vaste zorgteams met ervaren professionele zorgverleners bieden wij passende zorg bij dementie. Gewoon thuis.

Langer thuis wonen in Arnhem met dementiezorg

Wanneer er sprake is van dementie en er opeens zorg nodig is, kunt u voor de moeilijke keuze komen te staan: opname in een verpleeghuis of zorg thuis ontvangen. Met particuliere dementiezorg thuis via Omzorg kunt u in Arnhem en omgeving opname in een verpleeghuis voorkomen. En daarmeekomt Omzorg tegemoet aan de wens om thuis te blijven wonen, ook wanneer extra zorg nodig is.

Omzorg maakt het mogelijk

Veel mensen met dementie hebben op den duur intensieve zorg nodig. Particuliere dementiezorg in Arnhem en omgeving maakt dit thuis mogelijk. Geheel afhankelijk van uw wensen is deze zorg in te zetten vanaf drie aaneengesloten uren per week, tot aan 24-uurs zorg, waarbij er 24 uur per dag een zorgverlener aanwezig is. Ook is nachtzorg een optie in de regio Arnhem. We kijken altijd naar de persoonlijke wensen. Omzorg biedt particuliere zorg thuis, met ervaren zorgverleners in het ziektebeeld dementie. Zo kunt u voor uw naaste de verzorging en verpleging die nodig is thuis regelen, door zorgverleners met tijd voor 1-op-1 aandacht. Ook is er ruimte voor activiteiten als koken en muziek; vormen van begeleiding die veel bij mensen met dementie worden ingezet.

Uw persoonlijke situatie staat centraal

Dementiezorg is maatwerk. Wij zorgen ervoor dat de zorg past bij uw persoonlijke situatie en uw wensen. Daarom gaan wij graag het gesprek met u en uw dierbare aan. Op basis van dit gesprek formeert Omzorg een klein en vast team van zorgverleners, die al snel een vertrouwd gezicht voor u zullen vormen.

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?

Zorg bij dementie

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst zorg bij dementie Arnhem en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering zorg bij dementie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van zorg bij dementie Arnhem? Lees hierover via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Bent u mantelzorger en zoekt u hulp bij uw zorgtaken? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Arnhem of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op