Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

Dementiezorg en zorg bij dementie thuis Amersfoort

Informatie aanvragen

Omzorg is specialist in het organiseren van particuliere zorg bij dementie in de thuissituatie. Dit is het alternatief voor opname in een verpleeghuis in Amersfoort en omgeving. Onze persoonlijke ondersteuning is altijd op maat. Met kleine vaste zorgteams van ervaren professionele zorgverleners bieden wij passende zorg bij dementie. Gewoon thuis.

Houd uw naaste thuis in Amersfoort met dementiezorg

Wanneer er sprake is van dementie en er opeens zorg nodig is, kunt u voor de moeilijke keuze komen te staan: opname in een verpleeghuis of zorg thuis ontvangen. Met particuliere dementiezorg thuis via Omzorg kunt u in Amersfoort en omgeving opname in een verpleeghuis voorkomen. En daarmee komt Omzorg tegemoet aan de wens om thuis te blijven wonen, ook wanneer extra zorg nodig is.

Op wat voor soort zorg bij dementie kunt u rekenen?

Veel mensen met dementie hebben op den duur intensieve zorg nodig. Niet iedere mantelzorger wil of kan dit alleen bieden. In dat geval kunt u rekenen op particuliere dementiezorg Amersfoort via Omzorg. Geheel afhankelijk van uw wensen is deze zorg in te zetten vanaf drie aaneengesloten uren per week, tot aan 24-uurs zorg, waarbij er 24 uur per dag een zorgverlener aanwezig is. Ook is nachtzorg een optie in de regio Amersfoort.

Wilt u bijdragen aan de zorg?

Omzorg biedt particuliere zorg thuis, met ervaren zorgverleners in het ziektebeeld dementie. Zo kunt u voor uw naaste de verzorging en verpleging die nodig is thuis regelen, door zorgverleners met tijd voor 1-op-1 aandacht. Ook is er ruimte voor activiteiten als koken en muziek; vormen van begeleiding die veel bij mensen met dementie worden ingezet. Maar zelf kunt u ook bijdragen en een rol krijgen in het zorgrooster. Bijvoorbeeld voor 1 dag in de week. Zo zorgen we ervoor dat de zorg past bij uw persoonlijke situatie en uw wensen. Daarom gaan wij graag het gesprek met u en uw dierbare aan. Op basis van dit gesprek formeert Omzorg een klein en vast team van zorgverleners, die al snel een vertrouwd gezicht voor u zullen vormen.

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?

Zorg bij dementie

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst zorg bij dementie Amersfoort en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering zorg bij dementie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van zorg bij dementie Amersfoort? Lees hierover via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Bent u mantelzorger en zoekt u hulp bij uw zorgtaken? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Amersfoort of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op