Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

24-uurs zorg Zeist en omgeving

Informatie aanvragen

Bent u op zoek naar 24 uur per dag verzorging en/of verpleging in de omgeving van Zeist? Dan bent u bij Omzorg aan het juiste adres. Omzorg biedt 24-uurs zorg in regio Zeist met gediplomeerde en ervaren zorgverleners uit de omgeving Zeist.

Thuis blijven wonen in Zeist met 24-uurs zorg

U of uw vader of moeder wilt het liefst thuis blijven wonen, ook als er zorg nodig is. En wanneer een langdurig ziektebeeld zoals dementie geconstateerd is, kunt u ineens voor de moeilijke keuze komen te staan: opname in een verpleeghuis of zorg thuis ontvangen. Met 24-uurs zorg via Omzorg kunt u opname in een verpleeghuis in Zeist en omgeving voorkomen en in uw vertrouwde huis blijven wonen.

Wat is de 24-uurs zorg die Omzorg in Zeist kan bieden?

Heeft u zowel overdag als ’s nachts zorg nodig? Of is de zorg die nodig is niet planbaar? Wanneer het wenselijk is om 24 uur per dag verzorging of verpleging te hebben, is deze continue zorg een goede keuze. Naast noodzakelijke zorg zijn de zorgverleners in regio Zeist er voor gezelschap en andere dagelijkse bezigheden zoals boodschappen doen, koken en licht huishoudelijke taken.Omzorg helpt u met het samenstellen van een klein en vast zorgteam. Het idee dat een zorgverlener 24 uur zorg thuis kan bieden is voor veel mensen, met bijvoorbeeld dementie, erg prettig. Het betekent dat de zorgverlener in Zeist ook voor persoonlijke verzorging of begeleiding in de nacht aanwezig is. Bijvoorbeeld voor hulp bij toiletgang. En dat is ook voor mantelzorgers een geruststellend idee. Kortom, 24-uurs zorg Zeist is een alternatief voor opname, waarmee thuis wonen, in de vertrouwde omgeving, mogelijk blijft.

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?

24-uurs zorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst 24-uurs zorg Zeist en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering 24 uurs zorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van 24-uurs zorg Zeist? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Zorg bij dementie

Is er sprake van dementie? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst zorg bij dementie Zeist of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Zeist of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op