Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

24-uurs zorg Velp

Informatie aanvragen

24-uurs zorg in Velp en omgeving biedt doorlopende zorg en ondersteuning thuis. Bij Omzorg krijgt u een zorgteam dat bestaat uit gediplomeerde en ervaren zorgverleners. Uw naaste, zoals uw vader of moeder krijgt daarmee de hele dag verzorging en/of verpleging waardoor thuis blijven wonen mogelijk wordt gemaakt.

Met 24-uurs zorg kan uw vader of moeder thuis blijven wonen in Velp

Om in de vertrouwde omgeving te kunnen blijven wil uw vader of moeder het liefst thuis blijven wonen, ook als er zorg nodig is. Maar wanneer er sprake is van een langdurig ziektebeeld zoals dementie, kunt u ineens voor de moeilijke keuze komen te staan: opname in een verpleeghuis of zorg thuis ontvangen. Met 24-uurs zorg Velp via Omzorg kan uw naaste thuis blijven wonen. Dat is zowel voor u als voor uw vader of moeder, een prettig idee.

Omzorg stelt een zorgplanning op

Omzorg helpt u met het samenstellen van een klein en vast zorgteam. Dit zullen na verloop van tijd vertrouwde gezichten zijn die zorgen voor persoonlijke verzorging of begeleiding. Dag en nacht. Ook u kunt onderdeel worden van de zorgplanning. Dat kan betekenen dat u bijvoorbeeld een dag in de week ook zorg biedt. Zo blijft u betrokken zonder de volledige zorgbehoefte zelf te moeten oppakken. Op deze manier is er voor iedereen een invulling. 24-uurs zorg Velp is een goed alternatief voor opname, waarmee thuis blijven wonen mogelijk gemaakt wordt.

Met 24-uurs zorg is er altijd iemand in de buurt

Wanneer het wenselijk is om 24 uur per dag een oogje in het zeil te hebben, is deze continue zorg een goede keuze. Ook als de zorg die nodig is niet planbaar is. Naast noodzakelijke zorg zijn de zorgverleners in de regio Velp er voor gezelschap en andere dagelijkse bezigheden zoals boodschappen doen, koken en licht huishoudelijke taken. Zo is er voor uw vader of moeder altijd iemand in de buurt. Dag en nacht. En dat geeft een prettig gevoel.

Omzorg, vertrouwd sinds 1999

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?

24-uurs zorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst 24-uurs zorg Velp en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering 24 uurs zorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van 24-uurs zorg Velp? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Zorg bij dementie

Is er sprake van dementie? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst zorg bij dementie Velp of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Velp of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op