Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

24-uurs zorg Utrechtse Heuvelrug

Informatie aanvragen

Is er dag en nacht ondersteuning nodig voor u of uw naaste? 24-uurs zorg van Omzorg zou dan de oplossing kunnen zijn. Omzorg is actief in de regio Utrechtse Heuvelrug (Doorn, Maarn, Amerongen, Driebergen-Rijsenburg, Leersum). U kunt rekenen op verzorging en/of verpleging en een team van professionals die een oogje in het zeil houden. Lees meer over 24-uurs zorg Utrechtse Heuvelrug en start uw aanvraag.

Met 24-uurs zorg Utrechtse Heuvelrug voorkomt u opname in een verpleeghuis

U zorgt zelf voor uw vader of moeder maar kan wel wat ondersteuning gebruiken. Dag en nacht klaarstaan voor iemand vergt immers veel tijd en energie. Thuis blijven wonen is de wens, maar wanneer er sprake is van een langdurig ziektebeeld zoals dementie, moet er een moeilijke keuze gemaakt worden: opname in een verpleeghuis of zorg thuis ontvangen. Thuis blijven wonen op de Utrechtse Heuvelrug is mogelijk dankzij 24-uurs zorg thuis. Zo kan uw dierbare langer genieten van de vertrouwde thuissituatie.

24-uurs zorg Utrechtse Heuvelrug, wat houdt dat in?

Als uw naaste achteruit gaat, komt er een moment dat u het niet allemaal meer alleen kunt doen. Zorg wordt niet meer planbaar en het zou het beste zijn voor u en uw vader of moeder om altijd iemand in de buurt te hebben. Door Omzorg in te zetten speelt u tijd voor uzelf vrij maar blijft u wel betrokken bij de zorg. Er is 24 uur per dag aandacht voor uw naaste. Wij leveren doorlopende verzorging en verpleging. Ook zijn de zorgverleners van Omzorg er voor gezelschap en dagelijkse bezigheden zoals boodschappen doen, koken en licht huishoudelijke taken. Zo is er voor uw vader of moeder altijd iemand in de buurt.

Omzorg helpt u met het samenstellen van een klein en vast zorgteam die op vaste tijden aanwezig zijn. Het idee dat er team zorgverleners 24 uur zorg thuis kunnen bieden is voor veel mensen, met bijvoorbeeld dementie, erg prettig. Zowel overdag als in de nacht. En dat is ook voor mantelzorgers een geruststellend idee. Kortom, 24-uurs zorg Utrechtse Heuvelrug is een alternatief voor opname, waarmee thuis wonen, in de vertrouwde omgeving, mogelijk blijft.

Omzorg staat voor u klaar

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?

24-uurs zorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst 24-uurs zorg Utrechtse Heuvelrug en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering 24 uurs zorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van 24-uurs zorg Utrechtse Heuvelrug? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Zorg bij dementie

Is er sprake van dementie? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst zorg bij dementie Utrechtse Heuvelrug of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Utrechtse Heuvelrug of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op