Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

24-uurs zorg Utrecht

Informatie aanvragen

U kunt bij Omzorg terecht als u op zoek bent naar 24-uurs zorg in Utrecht en omgeving. Omzorg biedt 24-uurs zorg in regio Utrecht met gediplomeerde en ervaren zorgverleners uit de omgeving.

Met 24-uurs zorg kan uw naaste thuis blijven wonen in Utrecht

Uw vader of moeder wilt het liefst thuis blijven wonen, ook als er zorg nodig is. En wanneer er diagnose is gesteld van een langdurig ziektebeeld zoals dementie, kunt u ineens voor de moeilijke keuze komen te staan: opname in een verpleeghuis of zorg thuis ontvangen. Met 24-uurs zorg Utrecht via Omzorg kunt u de opname in een verpleeghuis voorkomen. Thuis blijven wonen in het vertrouwde huis is dan mogelijk.

Wat houdt 24-uurs zorg Utrecht in?

Wanneer het wenselijk is om 24 uur per dag verzorging of verpleging te hebben, is deze continue zorg een goede keuze. Ook als de zorg die nodig is niet planbaar is. Naast noodzakelijke zorg zijn de zorgverleners in regio Utrecht er voor gezelschap en andere dagelijkse bezigheden zoals boodschappen doen, koken en licht huishoudelijke taken. Zo is er voor uw vader of moeder altijd iemand in de buurt. Omzorg helpt u met het samenstellen van een klein en vast zorgteam. Het idee dat een zorgverlener 24 uur zorg thuis kan bieden is voor veel mensen, met bijvoorbeeld dementie, erg prettig. Een vertrouwd gezicht uit Utrecht en omgeving zorgt voor persoonlijke verzorging of begeleiding. Zowel overdag als in de nacht. Bijvoorbeeld voor hulp bij toiletgang. En dat is ook voor mantelzorgers een geruststellend idee. Kortom, 24-uurs zorg Utrecht is een alternatief voor opname, waarmee thuis wonen, in de vertrouwde omgeving, mogelijk blijft.

Omzorg, vertrouwd sinds 1999

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?

24-uurs zorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst 24-uurs zorg Utrecht en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering 24 uurs zorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van 24-uurs zorg Utrecht? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Zorg bij dementie

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst zorg bij dementie Utrecht of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Utrecht of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op