Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

24-uurs zorg Nijmegen

Informatie aanvragen

Wilt u dat er dag en nacht iemand een oogje in het zeil houdt bij uw naaste? Omzorg biedt 24-uurs zorg in Nijmegen en omgeving door de inzet van gediplomeerde en ervaren zorgverleners. Hiermee kunt u als mantelzorger gerust een stapje terug doen en behoudt u het gevoel dat uw naaste de juiste zorg en aandacht op maat krijgt.

Langer thuis met 24-uurs zorg Nijmegen

Uw vader of moeder wilt het liefst thuis blijven wonen, ook als er zorg nodig is. Maar u kunt wel voor een moeilijke keuze komen te staan: opname in een verpleeghuis of zorg thuis ontvangen. Zeker als er sprake is van dementie. Met 24-uurs zorg Nijmegen via Omzorg kunt u de opname in een verpleeghuis voorkomen. Uw naaste kan thuis de zorg ontvangen en blijven wonen in het vertrouwde huis.

Een zorgplanning op maat

Omzorg start na de kennismaking met het samenstellen van een klein en vast zorgteam. Een team van zorgverleners staan 24 uur per dag klaar voor uw naaste. Al snel worden dit vertrouwde gezichten die zorgen voor persoonlijke verzorging en begeleiding. Zowel overdag als in de nacht. Denk hierbij aan hulp bij toiletgang en een oogje in het zeil houden. Dat geeft u als mantelzorger een geruststellend gevoel.

Altijd iemand in de buurt met 24-uurs zorg Nijmegen

24 uur per dag verzorging of verpleging te hebben is nodig als de zorg niet planbaar is. Ook als er continu iemand in de buurt moet zijn en u niet elke dag van de week beschikbaar bent. De zorgverleners bieden naast verzorging ook gezelschap en zijn aanwezig bij andere dagelijkse bezigheden zoals boodschappen doen, koken en licht huishoudelijke taken. Zo is er voor uw vader of moeder altijd iemand in de buurt. Kortom, 24-uurs zorg Nijmegen is een alternatief voor opname, waarmee thuis wonen, in de vertrouwde omgeving, mogelijk blijft.

Omzorg, organiseert warme zorg sinds 1999

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?

24-uurs zorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst 24-uurs zorg Nijmegen en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering 24 uurs zorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van 24-uurs zorg Nijmegen? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Zorg bij dementie

Is er sprake van dementie? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst zorg bij dementie Nijmegen of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Nijmegen of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op