Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

24-uurs zorg Bilthoven

Informatie aanvragen

Als u op zoek bent naar 24-uurs zorg Bilthoven dan bent u bij Omzorg aan het juiste adres. Het geeft een prettig gevoel dat u kunt rekenen op ondersteuning zodra er de hele dag verzorging en/of verpleging nodig is. Omzorg biedt 24-uurs zorg in regio Bilthoven met gediplomeerde en ervaren zorgverleners uit de omgeving.

Thuis blijven wonen dankzij 24-uurs zorg Bilthoven

Uw vader of moeder wilt het liefst thuis blijven wonen, ook als er zorg nodig is. Maar wanneer er sprake is van een langdurig ziektebeeld zoals dementie, moet er een moeilijke keuze gemaakt worden: opname in een verpleeghuis of zorg thuis ontvangen. Wat is de beste keuze voor u en waar is uw naaste het meest bij gebaat? Thuis blijven wonen in het vertrouwde huis in Bilthoven en omgeving is mogelijk dankzij 24-uurs zorg thuis. Zo kan opname worden voorkomen.

Wat is 24-uurs zorg Bilthoven?

Als zorg niet planbaar is, wordt zelf alle zorg op u nemen een lastige taak. Ook als er continue zorg vereist is vanuit uw vader of moeder. Want dag en nacht klaar staan voor een ander is soms moeilijk te realiseren. U kunt Omzorg inzetten wanneer het wenselijk is om 24 uur per dag verzorging of verpleging te hebben. Ook zijn de zorgverleners van Omzorg er voor gezelschap en dagelijkse bezigheden zoals boodschappen doen, koken en licht huishoudelijke taken. Zo is er voor uw vader of moeder altijd iemand in de buurt.

Omzorg helpt u met het samenstellen van een klein en vast zorgteam. Meestal wonen de zorgverleners in of in de buurt van Bilthoven. Het idee dat een zorgverlener 24 uur zorg thuis kan bieden is voor veel mensen, met bijvoorbeeld dementie, erg prettig. Zowel overdag als in de nacht. Bijvoorbeeld voor hulp bij toiletgang. En dat is ook voor mantelzorgers een geruststellend idee. Kortom, 24-uurs zorg Bilthoven is een alternatief voor opname, waarmee thuis wonen, in de vertrouwde omgeving, mogelijk blijft.

Omzorg, specialist sinds 1999

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?

24-uurs zorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst 24-uurs zorg Bilthoven en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering 24 uurs zorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van 24-uurs zorg Bilthoven? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Zorg bij dementie

Is er sprake van dementie? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst zorg bij dementie Bilthoven of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Bilthoven of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op