Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

24-uurs zorg Arnhem

Informatie aanvragen

Door 24-uurs zorg Arnhem in te zetten vergroot u de kans dat uw dierbare langer thuis kan blijven wonen. U kunt rekenen op ondersteuning op het moment er de hele dag verzorging en/of verpleging nodig is. Omzorg biedt 24-uurs zorg in regio Arnhem door de inzet van gediplomeerde en ervaren zorgverleners uit de omgeving.

Langer thuis blijven wonen door inzet van 24-uurs zorg Arnhem

Wanneer er sprake is van een langdurig ziektebeeld zoals dementie, moet er een moeilijke keuze gemaakt worden: opname in een verpleeghuis of zorg thuis ontvangen. Uw vader of moeder wilt het liefst thuis blijven wonen. Maar hoe regelt u dat zonder dat u zelf continu aanwezig moet zijn? Daar komt Omzorg bij van pas. Thuis blijven wonen in het vertrouwde huis in Arnhem is mogelijk dankzij 24-uurs zorg thuis. Zo kan opname worden voorkomen.

Hoe werkt 24-uurs zorg Arnhem?

Dag en nacht klaar staan voor een ander is soms moeilijk te combineren met uw eigen leven. Als er continue zorg vereist is vanuit uw vader of moeder kunt u ondersteuning gebruiken. Omzorg helpt u met het maken van een zorgrooster en het inzetten van zorgverleners uit de regio Arnhem. De zorgvraag wordt persoonlijk in kaart gebracht en u kunt onderdeel worden van het zorgrooster. Wij helpen met verzorging en verpleging dag en nacht. Ook zijn de zorgverleners van Omzorg er voor gezelschap en dagelijkse bezigheden zoals boodschappen doen, koken en licht huishoudelijke taken. Zo is er voor uw vader of moeder altijd iemand in de buurt.

Een prettig gevoel

Het idee dat een zorgverlener 24 uur zorg thuis kan bieden is voor veel mensen, met bijvoorbeeld Alzheimer of dementie, erg prettig. Zowel overdag als in de nacht. De juiste ondersteuning wordt geboden. Ook voor u als mantelzorger is het een geruststellend idee. Kortom, 24-uurs zorg Arnhem is een goed alternatief voor opname, waarmee thuis wonen, in de vertrouwde omgeving, mogelijk blijft.

Omzorg, zorgt sinds 1999

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?

24-uurs zorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst 24-uurs zorg Arnhem en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering 24 uurs zorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van 24-uurs zorg Arnhem? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Zorg bij dementie

Is er sprake van dementie? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst zorg bij dementie Arnhem of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Arnhem of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op