Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

24-uurs zorg Apeldoorn

Informatie aanvragen

U kunt bij Omzorg terecht als u op zoek bent naar 24-uurs zorg in Apeldoorn en omgeving. Via Omzorg heeft u gediplomeerde en ervaren zorgverleners tot uw beschikking die warme zorg bieden. Als uw naaste de hele dag verzorging en/of verpleging heeft, biedt dit een passende oplossing.

24-uurs zorg per dag ondersteuning bij uw vader of moeder thuis

Uw naaste zoals uw vader of moeder wilt het liefst thuis blijven wonen, ook als er zorg nodig is. En ook u als mantelzorger heeft liever dat uw ouders in het vertrouwde huis kunnen blijven. Wanneer er sprake is van een langdurig ziektebeeld zoals dementie, kunt u voor de moeilijke keuze komen te staan: opname in een verpleeghuis of zorg thuis ontvangen. Met 24-uurs zorg Apeldoorn via Omzorg kunt u de opname in een verpleeghuis voorkomen en kan het zo blijven zoals jullie dat wensen.

Wat is 24-uurs zorg Apeldoorn?

Met 24-uurs zorg in Apeldoorn is er dag en nacht een zorgverlener aanwezig die de juiste verzorging en verpleging biedt. Dag en nacht. Dat is prettig voor als er zorg nodig is die niet planbaar is. Naast noodzakelijke zorg zijn de zorgverleners er voor gezelschap en andere dagelijkse bezigheden zoals boodschappen doen, koken en licht huishoudelijke taken. Zo is er voor uw vader of moeder altijd iemand in de buurt.

Omzorg maakt een zorgplanning

Omzorg helpt u met het samenstellen van een klein en vast zorgteam. Het idee dat een zorgverlener 24 uur zorg thuis kan bieden is voor veel mensen, met bijvoorbeeld dementie, erg prettig. Het wordt namelijk al snel een vertrouwd gezicht. De zorg is persoonlijk en liefdevol. En dat is ook voor mantelzorgers een geruststellend idee. Kortom, 24-uurs zorg Apeldoorn is een alternatief voor opname, waarmee thuis wonen, in de vertrouwde omgeving, mogelijk blijft.

Omzorg, gewoon thuis!

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?

24-uurs zorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst 24-uurs zorg Apeldoorn en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering 24 uurs zorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van 24-uurs zorg Apeldoorn? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Zorg bij dementie

Is er sprake van dementie? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst zorg bij dementie Apeldoorn of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Apeldoorn of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op