Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

24-uurs zorg Amersfoort

Informatie aanvragen

Gaat uw naaste achteruit en kunt u de zorg als mantelzorger niet meer helemaal zelf bieden? Dan biedt 24-uurs zorg Amersfoort precies wat u nodig heeft. Met Omzorg kunt u rekenen op ondersteuning zodra er de hele dag verzorging en/of verpleging nodig is. Omzorg biedt 24-uurs zorg in regio Amersfoort met gediplomeerde en ervaren zorgverleners uit de omgeving.

Voorkom opname met 24-uurs zorg Amersfoort

Uw vader of moeder wilt het liefst thuis blijven wonen, ook als er zorg nodig is. Maar wanneer er sprake is van een langdurig ziektebeeld zoals dementie, moet de keuze gemaakt worden: opname in een verpleeghuis of zorg thuis ontvangen. Wat is de beste keuze voor uw naaste? Thuis blijven wonen in het vertrouwde huis in Amersfoort of omgeving is mogelijk dankzij 24-uurs zorg thuis van Omzorg. Zo kan opname worden voorkomen en krijgt uw naaste de zorg die nodig is zolang het nodig is.

24-uurs zorg Amersfoort inzetten

Omzorg helpt u met het samenstellen van een klein en vast zorgteam. Het idee dat vaste zorgverleners 24 uur zorg thuis kan bieden is voor veel mensen, met bijvoorbeeld dementie, erg prettig. Ze zijn er voor verzorging, verpleging en dagelijkse bezigheden zoals boodschappen doen, koken en licht huishoudelijke taken. Er is altijd iemand in de buurt zodat u met een gerust hart even afstand kunt nemen zonder dat u niet meer betrokken bent. Als mantelzorger kunt u zelfs meedoen in het zorgrooster. U heeft meer tijd voor uzelf en uw naaste krijgt de zorg die nodig is. Kortom, 24-uurs zorg Amersfoort is een goed alternatief voor opname, waarmee thuis wonen, in de vertrouwde omgeving, mogelijk blijft.

Omzorg, vertrouwd in zorg sinds 1999

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?

24-uurs zorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst 24-uurs zorg Amersfoort en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering 24 uurs zorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van 24-uurs zorg Amersfoort? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Zorg bij dementie

Is er sprake van dementie? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst zorg bij dementie Amersfoort of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Amersfoort of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op