Omzorg zorg bij dementie

Particuliere thuiszorg Doetinchem

Informatie aanvragen

Particuliere thuiszorg in Doetinchem via Omzorg biedt u betrouwbare thuiszorg door ervaren zorgverleners in Doetinchem en omgeving.

De ervaren zorgverleners uit omgeving Doetinchem die we bij Omzorg bemiddelen staan voor u klaar om de zorg te bieden die u nodig heeft. Een klein zorgteam biedt zorg bij u thuis, zodat u in uw vertrouwde omgeving in Doetinchem kunt blijven wonen.

Woont u in de omgeving van Doetinchem via Omzorg. Het organiseren van particuliere thuiszorg in Doetinchem wordt gecoördineerd vanuit onze vestiging in Velp.

Thuiszorg in Doetinchem op maat

Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis kunt blijven voelen als u zorg ontvangt. Daarom stellen wij een klein zorgteam van ervaren professionele zorgverleners uit regio Doetinchem samen zodat u altijd een vertrouwd gezicht over de vloer hebt. Samen spreken we af wanneer het zorgmoment plaatsvindt. Voor uw vragen zijn wij altijd bereikbaar, neem gerust contact met ons op.

Particuliere zorg aan huis Doetinchem diensten

Omzorg faciliteert naast particuliere thuiszorg, verschillende andere diensten in de regio Doetinchem. Omzorg verzorgt zorg op maat, naar úw wensen en voorkeuren. U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod aan verschillende particuliere thuiszorg diensten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld 24-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij dementie of parkinson, palliatieve thuiszorg en gezelschap organiseren.

Kom vrijblijvend in contact voor een gratis intakegesprek en advies.

24-uurs zorg

U of uw vader of moeder wilt het liefst thuis blijven wonen, ook als er zorg nodig is. Wanneer een langdurig ziektebeeld zoals dementie of parkinson  geconstateerd is, kunt u ineens voor de moeilijke keuze staan: opname in een verpleeghuis of zorg thuis ontvangen. Met 24 uurs zorg thuis via Omzorg kunt u opname in een verpleeghuis voorkomen.

Informatie aanvragen Lees verder

 

Wij helpen u met de inhoud en planning, zodat u exact de zorg ontvangt die nodig is. Hiermee kunt u of uw naaste thuis blijven wonen in de vertrouwde omgeving. Het vaste team van professionele zorgverleners staat 24 uur per dag ...

Meer informatie Neem contact op

Nachtzorg

Heeft u of uw naaste ’s nachts hulp nodig? Omzorg helpt u met het organiseren van nachtzorg aan huis zodat u ook ’s nachts verzekerd bent van goede zorg. Zo kunt u met een gerust gevoel genieten van een goede nachtrust. Nachtzorg thuis via Omzorg kan als waaknacht of slaapnacht worden ingezet.

Informatie aanvragen Lees verder

Nachtzorg thuis: hulp in de nacht voor ouderen

Nachtzorg aan huis kan via Omzorg worden ingezet wanneer er ook ’s nachts begeleiding, verzorging of verpleging nodig is. Soms is het voor ouderen niet verstandig om ’s nachts alleen thuis te zijn. Bijvoorbeeld wanneer het ziektebeeld Alzheimer of ...

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Als mantelzorger draagt u dagelijks veel verantwoordelijkheden met u mee. Naast het zorgen en het regelen van praktische zaken heeft u misschien ook nog een baan en een eigen gezin.Om dit allemaal met elkaar te combineren, kan een behoorlijke uitdaging zijn. Als partner in ouderenzorg begrijpt Omzorg uw situatie en de uitdagingen waar u voor staat. Wij bieden mantelzorgondersteuning die is afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Informatie aanvragen Lees verder

Voor wie is mantelzorgondersteuning?

Mantelzorgondersteuning is er voor mantelzorgers die tijdelijk of structureel ontlast willen worden.Om even tot rust te komen, met vakantie te gaan of het creëren van een betere balans tussen ...

Meer informatie Neem contact op