Omzorg biedt hulp en ondersteuning bij het aanvragen van een indicatie of PGB. U staat er niet alleen voor, wij helpen u graag.

Particuliere thuiszorg Berg en Dal

Informatie aanvragen

Particuliere thuiszorg Berg en Dal via Omzorg Velp: een uitgebreid pakket aan thuiszorg diensten.

Omzorg Berg en Dal organiseert verschillende zorgdiensten op het gebied van verpleging en verzorging. Dit doen we door het inzetten van gediplomeerde zorgprofessionals . Zij zijn er om u te helpen uw zelfstandigheid en zelfredzaamheid te behouden. Zo kunt u of uw naasten langer thuis blijven wonen met zorg aan huis. En daar worden we allemaal gelukkiger van. Dat is het resultaat van particuliere zorg aan huis Berg en Dal.

Ervaren zorgverleners, helpen u graag in Nijmegen, Elst, Arnhem, Apeldoorn, Velp en daarbuiten.

Werkwijze particuliere zorg Berg en Dal

Met particuliere thuiszorg Berg en Dal via Omzorg (Velp) krijgt u snel en eenvoudig de zorg die u nodig heeft. Wij starten het zorgtraject met een persoonlijk gesprek waarin u uw zorgbehoefte en wensen kunt aangeven. Op basis van dit gesprek organiseren wij de zorg door middel van het opstellen van een zorgplan en een zorgrooster.

Daarnaast stellen wij uw zorgteam samen op basis van uw voorkeuren. Zo krijgt u altijd vaste en vertrouwde zorgverleners bij u thuis. Dit doen we omdat wij persoonlijke zorg belangrijk vinden. Zodra het zorgteam is samengesteld kan de zorg van start gaan. Heeft u extra ondersteuning nodig omdat uw zorgbehoefte groter is? Geen probleem, Omzorg Lochem is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om alles voor u te regelen.

Particuliere zorg aan huis Berg en Dal dienstverlening

Particuliere thuiszorg Berg en Dal via Omzorg kan u voorzien van verschillende thuiszorg diensten. Lees informatie over een aantal uitgelichte diensten door op het plusje rechts te klikken. Wilt u meer diensten zien? Bekijk dan alle diensten waarin Omzorg faciliteert.

Kom in contact voor een gratis intakegesprek en advies.

24-uurs zorg

U of uw vader of moeder wilt het liefst thuis blijven wonen, ook als er zorg nodig is. Wanneer een langdurig ziektebeeld zoals dementie of parkinson  geconstateerd is, kunt u ineens voor de moeilijke keuze staan: opname in een verpleeghuis of zorg thuis ontvangen. Met 24 uurs zorg thuis via Omzorg kunt u opname in een verpleeghuis voorkomen.

Informatie aanvragen Lees verder

 

Wij helpen u met de inhoud en planning, zodat u exact de zorg ontvangt die nodig is. Hiermee kunt u of uw naaste thuis blijven wonen in de vertrouwde omgeving. Het vaste team van professionele zorgverleners staat 24 uur per dag ...

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Als mantelzorger draagt u dagelijks veel verantwoordelijkheden met u mee. Naast het zorgen en het regelen van praktische zaken heeft u misschien ook nog een baan en een eigen gezin.Om dit allemaal met elkaar te combineren, kan een behoorlijke uitdaging zijn. Als partner in ouderenzorg begrijpt Omzorg uw situatie en de uitdagingen waar u voor staat. Wij bieden mantelzorgondersteuning die is afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Informatie aanvragen Lees verder

Voor wie is mantelzorgondersteuning?

Mantelzorgondersteuning is er voor mantelzorgers die tijdelijk of structureel ontlast willen worden.Om even tot rust te komen, met vakantie te gaan of het creëren van een betere balans tussen ...

Meer informatie Neem contact op

Nachtzorg

Heeft u of uw naaste ’s nachts hulp nodig? Omzorg helpt u met het organiseren van nachtzorg aan huis zodat u ook ’s nachts verzekerd bent van goede zorg. Zo kunt u met een gerust gevoel genieten van een goede nachtrust. Nachtzorg thuis via Omzorg kan als waaknacht of slaapnacht worden ingezet.

Informatie aanvragen Lees verder

Nachtzorg thuis: hulp in de nacht voor ouderen

Nachtzorg aan huis kan via Omzorg worden ingezet wanneer er ook ’s nachts begeleiding, verzorging of verpleging nodig is. Soms is het voor ouderen niet verstandig om ’s nachts alleen thuis te zijn. Bijvoorbeeld wanneer het ziektebeeld Alzheimer of ...

Meer informatie Neem contact op