Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

Particuliere thuiszorg Amstelveen

Informatie aanvragen

Wij organiseren persoonlijke en professionele particuliere zorg aan huis in Amstelveen

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg aan huis in Amstelveen? Dan bent u bij Omzorg Aerdenhout aan het juiste adres. Omzorg is vertrouwd in zorg en ondersteuning en heeft een groot netwerk van zelfstandige zorgverleners. Ook in de regio Amstelveen. Dankzij persoonlijke zorg aan huis via Omzorg, kunt u opname in een zorginstelling voorkomen of uitstellen. Wij regelen uw particuliere thuiszorg aan huis  zodat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Bent u op zoek naar goede particuliere thuiszorg in de omgeving van Amstelveen? Ook dan biedt Omzorg Amstelveen de oplossing. Wij faciliteren ondersteuning en thuiszorg Aerdenhout in omliggende gebieden zoals Abcoude, Oudekerk aan de Amstel, Muiden en daarbuiten. Omzorg Amstelveen wordt gecoördineerd vanuit ons kantoor in Zeist.

Particuliere thuiszorg aan huis in Amstelveen

Particuliere thuiszorg Amstelveen via Omzorg werkt volgens een eenvoudig stappenplan. Op die manier krijgt u de zorg die u nodig heeft zonder onnodig ingewikkelde procedures.

Onze dienstverlening begint met een kennismakingsgesprek waarin wij uw situatie en wensen in kaart brengen. Vervolgens stellen wij een zorgplan en indien nodig een zorgrooster op. Zo is voor u en uw omgeving duidelijk wat er gebeurt en wanneer het gebeurt. Op basis van uw voorkeuren stellen wij een zorgteam samen wat wij aan u voorstellen. Zodra dit gebeurd is kan de zorg beginnen.

Particuliere thuiszorg Amstelveen – zorg aanbod

Omzorg Amstelveen heeft een brede focus op particuliere thuiszorg diensten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld 24-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij dementie of parkinson, palliatieve thuiszorg en gezelschap organiseren. Ook kunt u zorg inzetten om  mantelzorgers (bijvoorbeeld uw partner of kinderen) te ontlasten.

U bepaalt wat u nodig heeft en wij verzamelen de professionals die uw combinatie van zorgdiensten invullen. Zo organiseren wij zorg op maat die u nodig heeft met alle ruimte voor persoonlijke aandacht.

Kom in contact voor een gratis intakegesprek en advies.

Nachtzorg

Heeft u of uw naaste ’s nachts hulp nodig? Omzorg helpt u met het organiseren van nachtzorg aan huis zodat u ook ’s nachts verzekerd bent van goede zorg. Zo kunt u met een gerust gevoel genieten van een goede nachtrust. Nachtzorg thuis via Omzorg kan als waaknacht of slaapnacht worden ingezet.

Informatie aanvragen Lees verder

Nachtzorg thuis: hulp in de nacht voor ouderen

Nachtzorg aan huis kan via Omzorg worden ingezet wanneer er ook ’s nachts begeleiding, verzorging of verpleging nodig is. Soms is het voor ouderen niet verstandig om ’s nachts alleen thuis te zijn. Bijvoorbeeld wanneer het ziektebeeld Alzheimer of ...

Meer informatie Neem contact op

24-uurs zorg

U of uw vader of moeder wilt het liefst thuis blijven wonen, ook als er zorg nodig is. Wanneer een langdurig ziektebeeld zoals dementie of parkinson  geconstateerd is, kunt u ineens voor de moeilijke keuze staan: opname in een verpleeghuis of zorg thuis ontvangen. Met 24 uurs zorg thuis via Omzorg kunt u opname in een verpleeghuis voorkomen.

Informatie aanvragen Lees verder

 

Wij helpen u met de inhoud en planning, zodat u exact de zorg ontvangt die nodig is. Hiermee kunt u of uw naaste thuis blijven wonen in de vertrouwde omgeving. Het vaste team van professionele zorgverleners staat 24 uur per dag ...

Meer informatie Neem contact op

Particuliere thuiszorg bij Parkinson

Heeft u of uw dierbare Parkinson en wilt u graag thuis blijven wonen? Met de uitstekende zorg van Omzorg kan dat. Onze zorgverleners geven deskundige en liefdevolle zorg in uw eigen huis.

De ziekte van Parkinson is een neurologische aandoening waarbij de zenuwcellen langzaam afsterven. Hierdoor ontstaan stoornissen in gedrag en motoriek. Symptomen van de ziekte kunnen per persoon verschillen. Parkinson is een progressieve ziekte, dit betekent dat de symptomen langzaam steeds erger worden. De meest voorkomende en zichtbare symptomen zijn beven en stijfheid. Door deze klachten hebben mensen moeite met dagelijkse handelingen zoals uit bed komen, wassen en aankleden. Ook ...

Meer informatie Neem contact op