Omzorg zorg bij dementie

U zoekt ondersteuning voor uzelf voor op een later moment

Informatie aanvragen

U bent op zoek naar ondersteuning dat u op een later moment nodig verwacht te hebben. Vanuit een PGB en/of eigen middelen bent u vrij om te kiezen waar u zorg inkoopt. Zodra u het tijd vindt om een keuze te maken helpen wij u graag op warme en persoonlijke wijze.

De juiste zorg op het juiste moment

Zorg is inhoudelijk voor iedereen anders. Invulling geven aan de vorm en frequentie is een persoonlijk maatwerk traject. Wanneer ondersteuning start is daarom ook verschillend. Onze zorginzet wordt altijd gebaseerd op uw persoonlijke situatie. En als het niet accuut nodig is, staan wij klaar op dat moment dat het wel nodig is. Wij doen ons uiterste best om op het juiste moment zorg te organiseren.

Waarom kiezen voor Omzorg?

Bij de selectie van onze zorgprofessionals krijgen onderwerpen zoals opleiding, diploma’s, ervaring en referenties van anderen extra aandacht. Zo kunnen wij de kwaliteit hoog houden en u de best mogelijke zorg bieden. Ook hechten wij veel waarde aan een goede klik tussen u en de zorgverleners. Daarom selecteren wij met aandacht uw zorgteam zodat u zorgverleners om u heen heeft die goede zorg bieden én bij u passen qua karakter.

Voor welke soort ondersteuning kunt u bij Omzorg terecht?

Omzorg faciliteert in verschillende diensten die uitgebreid of met elkaar gecombineerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan verzorging en verpleging, 24-uurs zorg of nachtzorg. Onderaan deze pagina kunt u doorklikken naar alle diensten die wij aanbieden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Onze deskundige collega’s staan voor u klaar om uw behoeften in kaart te brengen. Telefonisch begeleiden wij u met al uw vragen. Wij hebben een groot netwerk van zelfstandig zorgverleners die door ons persoonlijk geselecteerd zijn. Zodra wij op basis van uw wensen of behoeften een team van zorgspecialisten hebben samengesteld, kan de doorlopende ondersteuning starten. Lees meer over deze stappen bij onze werkwijze.

Omzorg tarieven

Als u (zorg)ondersteuning inkoopt vanuit uw PGB en/of eigen middelen, bent u vrij in de keuze voor een zorgaanbieder. Omzorg hanteert transparante vanaf-tarieven. Het uiteindelijke kostenplaatje is afhankelijk van veel factoren die voor iedereen anders zijn. Telefonisch of per e-mail kunnen wij u het complete plaatje aanbieden. Om alvast een beeld te krijgen kunt u kijken op onze tarieven pagina.

Wanneer is het juiste moment om contact op te nemen?

U heeft niet direct ondersteuning nodig maar wilt wel graag snel geholpen worden op het moment dat u zorg denkt nodig te hebben. U kunt via de website of per telefoon uw aanvraag kenbaar maken. Door onze persoonlijke aanpak krijgt u de zorg die u nodig heeft op de manier die het best bij u past.

Meer weten? Bekijk de Omzorg brochure, bewaar onze website in de bladwijzer van uw internetbrowser of laat ons alvast wat extra informatie opsturen via onderstaande groene knop. Wij helpen u graag.

Verzorging & verpleging

Met verzorging en verpleging via Omzorg krijgt u de hulp en ondersteuning die u nodig heeft. Dat kan bijvoorbeeld bestaan uit hulp bij douchen en aan- en uitkleden. Maar ook uit algemene dagelijkse levensverrichtingen zoals niet-planbare zorgmomenten die opgevangen worden een vast en vertrouwd zorgteam.

Meer informatie Neem contact op

Zorg bij dementie

Zorg bij dementie via Omzorg biedt structuur en zekerheid. Wanneer bij u dementie of de ziekte van Alzheimer is geconstateerd gaat u beiden een onzekere periode tegemoet. Omzorg biedt met zorg bij dementie ondersteuning waarop u kunt rekenen.

Meer informatie Neem contact op