Omzorg 24 uurs zorg particuliere thuiszorg

U zoekt ondersteuning voor een ander zo snel mogelijk

Informatie aanvragen

Uw vader, moeder of andere dierbare heeft zo snel mogelijk ondersteuning nodig. Het is ieders wens om thuis te kunnen blijven wonen in de vertrouwde omgeving. Misschien bent u zelf mantelzorger en wilt u een deel van deze taken overdragen zodat er voor uzelf tijd vrijkomt. Wellicht ontvangt uw dierbare al zorg maar bent u niet tevreden over uw huidige thuiszorg organisatie. Particuliere thuiszorg via Omzorg biedt uitkomst.

Wat kunt u verwachten als u contact met ons opneemt?

Aarzel niet om contact op te nemen, wij helpen uw dierbare graag. Onze deskundige collega’s staan klaar om de behoeften in kaart te brengen. Telefonisch leggen wij onze werkwijze uit en begeleiden u met al uw vragen. Als u mantelzorger bent blijft u betrokken bij de zorg voor uw naaste. Wij hebben een groot netwerk van zelfstandig zorgverleners die door ons persoonlijk geselecteerd zijn. Zodra wij op basis van de wensen of behoeften een team van zorgspecialisten hebben samengesteld, kan de ondersteuning starten. Dit vindt gewoon thuis plaats bij uw vader, moeder of andere dierbare. U kunt bij Omzorg terecht voor zorgmomenten die langer duren dan 3 aaneengesloten uren per keer.

Waarom kiezen voor Omzorg?

Wij zijn van mening dat iedere zorgvraag uniek is en dus ook op maat gemaakt moet worden. Onze persoonlijke aanpak zorgt dat uw dierbare de zorg krijgt die nodig is op de manier die het best bij hem of haar past.

Wij hechten bijzonder veel waarde aan een goede klik tussen uw naaste en de zorgverleners. Daarom selecteren wij met aandacht het zorgteam. Zo organiseren wij niet alleen zorgverleners die goede zorg bieden, maar ook qua karakter een goede match zijn. Bij de selectie krijgen onderwerpen zoals opleiding, diploma’s, ervaring en referenties van anderen extra aandacht. Daardoor kunnen wij de kwaliteit hoog houden en uitstekende zorg bieden.

Hoe snel kan Omzorg de gewenste ondersteuning bieden?

U wilt de ondersteuning voor uw dierbare het liefst zo snel mogelijk geregeld hebben. Zodra wij de zorgvraag goed in kaart hebben op basis van de wensen start de selectie van het zorgteam. Nadat we het team hebben voorgesteld kan de ondersteuning starten. In de meeste gevallen start de zorg binnen enkele dagen na de aanvraag. Soms lukt het zelfs binnen 24 uur. Aarzel dus niet om zo snel mogelijk contact op te nemen.

Welke rol krijgt u als mantelzorger?

Als u mantelzorger bent van de persoon voor wie u zorg aanvraagt, blijft u betrokken. Mits u daarvoor kiest. Vanaf de aanvraag blijft u op de hoogte van het proces. Tijdens de doorlopende ondersteuning die wij voor uw dierbare faciliteren, nemen wij u mee in wat er gebeurt. Wilt u een actievere rol in de zorglevering of juist een stapje terugdoen? Laat het ons gerust weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden in de planning.

Voor welke soort ondersteuning kunt u bij Omzorg terecht?

Omzorg faciliteert in verschillende diensten die uitgebreid of met elkaar gecombineerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan verzorging en verpleging, 24-uurs zorg of nachtzorg. Echter leveren wij enkel langere aaneengesloten zorgmomenten, minimaal 3 uur per keer. Uw vader, moeder of andere dierbare kan de ondersteuning financieren uit een PGB en/of eigen middelen. Wij leggen u graag persoonlijk uit hoe u dit kunt organiseren. Lees hieronder meer over de zorgdiensten die Omzorg kan organiseren. Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek en advies.

Nachtzorg

Heeft uw naaste ’s nachts hulp nodig? Omzorg helpt u met het organiseren van nachtzorg aan huis zodat u ook ’s nachts verzekerd bent van goede zorg voor uw dierbare. Zo kunt u met een gerust gevoel zelf ook naar bed. Nachtzorg via Omzorg kan als waaknacht of slaapnacht worden ingezet.

Meer informatie Neem contact op

Verzorging & verpleging

Met verzorging en verpleging via Omzorg krijgt uw naaste de hulp en ondersteuning die nodig is. Dat kan bijvoorbeeld bestaan uit hulp bij douchen en aan- en uitkleden. Maar ook uit algemene dagelijkse levensverrichtingen zoals niet-planbare zorgmomenten die opgevangen worden een vast en vertrouwd zorgteam. Zo heeft u uw vrijheid weer voor een deel terug.

Meer informatie Neem contact op