07/03/2022

Is 24-uurs terminale zorg thuis mogelijk?

Veel mensen hebben de sterke wens om thuis, in hun eigen vertrouwde omgeving te kunnen overlijden. 24-uurs zorg thuis is een belangrijke vorm van zorg in de laatste levensfase.

Wat houdt terminale zorg thuis in?

Bij 24-uurs terminale thuiszorg is er 24 uur per dag een vertrouwd gezicht aanwezig die op elk moment paraat staat voor gewenste of noodzakelijke zorg. Voor 24-uurs zorg thuis vormt Omzorg een team bestaande uit ongeveer drie tot vijf zorgverleners. Hierbij kijken we naast diploma’s en andere formele documenten ook naar bijvoorbeeld persoonlijkheid voor een goede en prettige aansluiting. Wij plannen met hen een sluitend maandrooster waarin zij elkaar afwisselen. U als mantelzorger wordt ontlast in de zorgtaken, zodat u uw beschikbare tijd kwalitatief kunt doorbrengen met uw naaste.

Waardevolle thuiszorg

Waardevolle thuiszorg dus in de laatste levensfase. Omzorg werkt nauw samen met thuiszorgorganisaties voor de beste zorg thuis tot overlijden. Samen met de wijkverpleegkundige bespreken wij uw situatie en wensen om zo tot een passende oplossing te komen.

Meer informatie over 24-uurs terminal zorg via Omzorg?

Wilt u meer informatie aanvragen over 24-uurs particuliere thuiszorg in de laatste levensfase? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085-0160238 of via onderstaande knop.

Lees meer over dit onderwerp:

Zorgverleners aan het woord: “Palliatieve thuiszorg is als een pianoconcert”

Palliatieve thuiszorg dienst