Omzorg - Begeleiding en Ondersteuning zorgdienst

24-uurs zorg Gooi en Vechtstreek

Informatie aanvragen

Als u naaste 24 uur per dag verzorging of ondersteuning nodig heeft kunt u Omzorg inschakelen. In geval van
24-uurs zorg Gooi en Vechtstreek is er de hele dag iemand aanwezig om een oogje in het zeil te houden. Omzorg zorgt voor een team van gediplomeerde en ervaren zorgverleners uit de omgeving die er zijn voor uw naaste.

Langer thuis wonen met met 24-uurs zorg Gooi en Vechtstreek

Uw vader of moeder wilt het liefst thuis blijven wonen, ook als er zorg nodig is. En wanneer er diagnose is gesteld van een langdurig ziektebeeld zoals dementie, kunt u ineens voor de moeilijke keuze komen te staan: opname in een verpleeghuis of zorg thuis ontvangen. Met onze dienstverlening 24-uurs zorg Gooi en Vechtstreek kunt u de opname in een verpleeghuis voorkomen. Thuis blijven wonen in het vertrouwde huis is dan mogelijk. Zonder dat u alle zorg zelf hoeft te bieden.

Wat kunt u verwachten bij 24-uurs zorg bij u thuis in de Gooi en Vechtstreek?

U zoekt zorg die dag en nacht wordt geboden aan uw naaste woonachtig in Baarn, Soest, Hilversum, Blaricum, Laren, Bussum of Naarden, Breukelen, Maarssen of Loenen. Als de zorg niet planbaar meer is kan het voor u lastig zijn om er altijd te zijn. Op dat moment is het verstandig om Omzorg in te zetten. Naast noodzakelijke zorg zijn de zorgverleners in regio Gooi en Vechtstreek er voor gezelschap en andere dagelijkse bezigheden zoals boodschappen doen, koken en licht huishoudelijke taken. Zo is er voor uw vader of moeder altijd iemand in de buurt.

U kiest, Omzorg zorgt

U behoud de regie over de zorg die geleverd wordt. Omzorg helpt u met het samenstellen van een klein en vast zorgteam. Het idee dat een zorgverlener 24 uur zorg thuis kan bieden is voor veel mensen, met bijvoorbeeld dementie, erg prettig. Er wordt zowel overdag als in de nacht zorg geboden. Bijvoorbeeld voor hulp bij toiletgang. En dat is ook voor u als mantelzorger een geruststellend idee. Kortom, 24-uurs zorg Gooi en Vechtstreek is een alternatief voor opname, waarmee thuis wonen, in de vertrouwde omgeving, mogelijk blijft. En ook voor u wordt de last een stukje lichter.

Omzorg, vertrouwd in zorg sinds 1999

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?

24-uurs zorg

Klik op onderstaande knop voor uitgebreide informatie over onze dienst 24-uurs zorg Gooi en Vechtstreek en ontdek onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Financiering 24 uurs zorg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering van 24-uurs zorg Gooi en Vechtstreek? Lees dat via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Zorg bij dementie

Is er sprake van dementie? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst zorg bij dementie Gooi en Vechtstreek of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op

Mantelzorgondersteuning

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning? Klik op onderstaande knop voor de gerelateerde dienst mantelzorgondersteuning Gooi en Vechtstreek of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie Neem contact op